Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

2016-01-19 14:16:00 EMART 3800930243808

Șir mărgele piatră semiprețioasă bile AQUAMARIN 10 mm ~ 39 bucăți

COD: 140854
Greutate: 53 gr.
Bucata: 39
Adauga la favorite
Fara stoc:
Descriere

Mărgele de acvamarin care combină elementul aer și apă sub formă de bile delicate, de cristal, potrivite pentru realizarea de talismane de bijuterii și decorațiuni feng shui.


AQUAMARINE - Aquamarine întruchipează puritatea apelor cristaline și vioiciunea relaxantă a valurilor mării. Efectul său este calmant, calmant și purificator. Stimulează adevărul, încrederea și eliberarea de dorința de a păstra ceea ce nu avem nevoie sau nu putem păstra. Aquamarine este o mascotă pentru cei care călătoresc pe, de-a lungul sau peste apă. Numele său înseamnă „apă de mare” și este asociat cu culorile sale strălucitoare ale oceanului. El reprezintă marea și cerul, care se reflectă în ea. El guvernează nu numai apa, ci și elementul aerian. Într-un aspect mistic, este ca o oglindă care își reflectă imaginea la infinit, oferind posibilitatea de a dezvălui o realitate mai profundă. Aquamarine se conectează cu chakra gâtului și ajută la depășirea fricii de a vorbi. Este o piatră ideală pentru profesori și prezentatori de toate tipurile. Are capacitatea de a-i liniști pe lector în măsura în care aceștia sunt pe deplin conștienți de propriul lor adevăr, înțelepciune și sentimente. Stimulează intelectul și capacitatea de a învăța. susține disciplina și organizarea. Cei care sunt prea critici pot folosi puterea acvamarinului pentru a câștiga toleranță. Aquamarine ajută la găsirea compromisurilor în litigii, este un bun aliat în negocieri și un apărător în tratarea plângerilor. Îi ajută pe iubiții care sunt testați la separare să se întoarcă la iubitul lor.Evaluează produsul:

Produsul nu a fost evaluat.

Vizualizați disponibilitatea magazinului

  • Produs în stoc
  • Disponibilitate limitată
  • Lipsa stoc
EM ART nu garantează disponibilitatea mărfurilor la momentul finalizării comenzii! În cazul în care unele produse nu sunt pe stoc, o sa vă contactam. !
Puteți cumpăra acest produs oriunde din magazinele noastre..

Fotografiile clientului

Nu s-au încărcat fotografii, (Trebuie să fiți un utilizator înregistrat pentru a încărca imagini).
Recenzii: 0

Trebuie să fiți înregistrat pentru a posta comentarii

next
'