EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Perle de piatră prețioasă hematită, vindecare, chakre, confecționarea bijuteriilor, magnetice, magneți

Hematitul este o piatră unică din grupul de minereuri de fier. Nuanțele sale de graffit, însoțite de strălucirea sa dramatică, se încadrează în multe concepte de design. Utilizați proprietățile sale magnetice pentru a vă echilibra sufletul, a echilibra sistemul nervos fizic și a îmbunătăți circulația sângelui. Aici veți găsi margele din hematit magnetic și nemagnetic, unele dintre ele având acoperiri metalice multicolore. Hematitul este cunoscut și prin proprietățile sale vindecătoare. Hematitul este o piatră zodiacală pentru Berbec și Vărsător și o piatră prețioasă pentru chakra de bază.
Vezi mai mult
42 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (4)
Perla HEMATIT fluture nemagnetic 31x34x5 mm gaură 2 mm
Produse Top

COD: 144307 Bucata: 1
Pret 6.05 Ron
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Perle de șiruri Hematită semiprețioasă din piatră semiprețioasă Culoare bile  aurii 10mm ~ 43 bucăți

COD: 144318 Greutate 54 gr Bucata: 43
Pret 15.78 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Mărgele cu coarde Piatră semiprețioasă HEMATIT Sferă clasa non-magnetică AAA 10mm ~ 40 bucăți
Produse Top

COD: 144364 Greutate 54 gr Bucata: 40
Pret 19.99 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șireturi margele piatră semiprețioasă HEMATIT nemagnetic 10x10 mm ~ 38 bucăți
Produse Top

COD: 142017 Greutate 54 gr Bucata: 38
Pret 15.78 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șireturi mărgele piatră semiprețioasă HEMATIT nemagnetic 10x4,4 mm ~ 42 bucăți

COD: 142036 Bucata: 42
Pret 12.62 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
8.84 Ron
/ 5 set +
Adauga la favorite

HEMATITA - PIETRA SÂNGELUI

 

 Acest frumos mineral este cunoscut omenirii de peste 164.000 de ani. Dovezi ale istoriei sale bogate au fost găsite în morminte vechi de aproximativ 80.000 de ani.Numele pietrei provine din cuvântul grecesc pentru sânge „Haima”, care se explică prin nuanțele roșii-sânge găsite în piatra semiprețioasă. În antichitate, era cunoscută și sub numele de piatra vrăjitorilor.Mineralul este utilizat pe scară largă astăzi într-o serie de industrii diferite.

 

STIAI ASTA?

 

Chiar și oamenii primitivi au descoperit că hematitul poate fi pulverizat și, atunci când este amestecat cu un lichid, poate servi drept vopsea. Picturile rupestre datând de mai bine de 40.000 de ani au fost descoperite folosind pigmenți hematitici.Piatra naturală este comercializată în industria cosmetică, unde este procesată pentru a deveni cel mai adesea fard de obraz sau fard de ochi.Piatra bizară roșiatică este unul dintre principalele minerale care acoperă rocile și suprafața lui Marte. Prezența sa bogată este cea care conferă culoarea roșie peisajului cu care cunoaștem Planeta Roșie.Există o legendă că hematitul a fost folosit ca un talisman puternic de războaiele englezești, care credeau că păstrează sângele și viața soldaților uciși în luptă.

 

VARIETĂȚILE AMUNOASE ALE HEMATITEI

 

Piatra are un aspect extrem de variabil. Cunoscut pentru luciul său metalic minunat, hematitul se găsește în culorile roșu, maro și chiar argintiu, iar formele sale pot fi cristaline, fibroase, mica și multe altele.În ciuda aspectului său extrem de variabil, se distinge și o face bine recunoscută - banda roșiatică care este întotdeauna prezentă în compoziția sa.

 

PROPRIETĂȚI DE VINDECARE

 

Deși mineralul prezintă rareori proprietăți magnetice, dacă te simți puternic atras de el, ar putea fi un semn că te afli într-o etapă a vieții tale în care ai o nevoie gravă de împământare și prosperitate. Multe pietre semiprețioase au un efect de împământare, în ce este diferit? Proprietățile sale se disting prin centrul de energie pe care îl creează prin activarea chakrei rădăcinii. Datorită lui, ne simțim ferm pe pământ.Se crede că proprietățile sale în medicina alternativă sunt legate de capacitatea sa de a purifica sângele și de a stimula circulația sângelui. Vibrațiile sale de energie caldă calmează sistemul nervos și aduc o senzație de forță nouă.Deși nu există date științifice, experții din domeniul medicinei alternative susțin că piatra are capacitatea de a stimula absorbția fierului de către organism, precum și de a ajuta la tratarea bolilor legate de ficat și rinichi.Este important de știut că purtarea hematitei în apropierea inflamațiilor le poate agrava starea și o poate agrava. Unele persoane se confruntă, de asemenea, cu iritarea pielii din cauza contactului direct. Prin urmare, este extrem de important să cunoașteți proprietățile și efectele secundare ale pietrei înainte de a o folosi pentru activități de vindecare.

 

SOS - PRIMUL AJUTOR PENTRU VINDECAREA SUFLETULUI

 

Dacă încercați să scăpați de emoțiile toxice din viața dvs. și nu aveți hematită în „trusa de prim ajutor cu pietre vindecătoare”, atunci trebuie să o luați.Importanța sa legată de sănătatea spirituală îl face una dintre cele mai puternice pietre care vă ajută să eliminați energia negativă acumulată, stresul și anxietatea.Dacă vă simțiți instabil mental, meditând cu o bucată de hematit vă va ajuta să activați chakra rădăcinii și să vă reconectați cu pământul.

 

ZODIACII ȘI HEMATITUL

 

Mineralul roșu este asociat cu planeta Saturn și influența sa.Este potrivit pentru reprezentanții semnelor zodiacale Berbec și Vărsător. Abilitățile sale de protecție îl fac potrivit pentru reprezentanții creduli ai semnului zodiacal Scorpion.El este stăpânul chakrei rădăcinii.

 

Care este prețul pietrei de sânge?

 

Vestea bună este că minunatul mineral este potrivit pentru orice buget.Bucățile de piatră prelucrate pot fi găsite la prețuri simbolice care se încadrează perfect în valoarea proiectelor dvs.Aici la EM ART veți găsi o bogată varietate de șiruri de mărgele, pandantive, mărgele și bucăți curate de hematit. Indiferent de tipul pe care îl alegeți, calitatea este întotdeauna o prioritate pentru noi.Consultanții experimentați vă vor ajuta să alegeți cea mai potrivită piatră pentru dvs., indiferent dacă alegeți unul dintre cele 14 magazine sau faceți cumpărături online.

 

LIVRARE

 

Deoarece vă prețuim timpul, vă puteți plasa cererea 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.După acceptarea comenzii, livrarea preconizată vă va fi în termen de patru zile lucrătoare. Pentru a vă fi cât mai ușor posibil, v-am pregătit două metode de plată - prin transfer bancar sau prin transfer poștal prin ramburs.

 
'