EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pietre naturale de cuarț, margele, confecționarea bijuteriilor, bricolaj

Dacă sunteți în căutarea Universal Crystal, deținătorul bunătății, aruncați o privire la numeroasele chilipiruri din margele de pietre de cuarț din magazinele noastre. La dispoziția dvs. vor fi toate soiurile de cuarț, care este printre cele mai abundente minerale de pe planeta noastră.

Vezi mai mult
49 articole | pagini 1/2
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Șir margele piatră semiprețioasă Bile de cuart 12 mm ~ 35 bucăți
Produse Top

COD: 140335 Bucata: 35
Pret 57.24 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele din piatră semiprețioasă Cuarț roz Bile AAAAA 6 mm gaură 0,8 mm

margele de piatră semi prețioase AAAAA cuarț trandafir, în formă de bilă
COD: 140379 Bucata: 1
Pret 6.48 Ron
1-4 buc.
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
5.18 Ron
/ 5 buc. +
Adauga la favorite
Praguri de coarde Piatră semiprețioasă cuart ROSE Bile de clasă A 4mm ~88 bucăți

Margele de piatră semiprețioasă de cuarț roz sub formă de bilă
COD: 140371 Bucata: 88
Pret 19.44 Ron
Adauga la favorite
Șiri mărgele piatră semiprețioasă QUARTZ RUTILOV bilă 4 mm ~ 98 buc

Margele de piatră semiprețioase RUTIL QUARTZ
COD: 141409 Greutate 13 gr Bucata: 98
Pret 24.84 Ron
Adauga la favorite
Margele de coarde Piatră de cuarț semiprețioase cu bile de minereu de fier 5 ~ 6mm ~ 65 bucăți

Șir de mărgele din piatră semirețioasă cu cuarț cu minereu de fier sub formă de bilă
COD: 140342 Bucata: 65
Pret 23.76 Ron
Adauga la favorite
Sir coarde Piatră semiprețioasă cuart PINK Sferă clasa A 6mm ~ 62 bucăți

Margele de piatră semiprețioasă de cuarț roz sub formă de bilă
COD: 140372 Bucata: 64
Pret 18.36 Ron
Adauga la favorite
QUARTZ QUARTZ 10 ~ 25x13x30 mm margele sirag piatră semiprețioasă ~ 40 cm

Mъниста от РУТИЛОВ КВАРЦ във формата на чипс, запечатали в прозрачните си слоеве светещи нишки от косите на Венера.
COD: 141427
Pret 21.60 Ron
Adauga la favorite
Margele cu coarde Semi Prețioase Piatră Cuarț RUTILOV Asortate Bile 7mm ~ 51 bucăți

Margele de piatră semiprețioase RUTIL QUARTZ
COD: 141411 Greutate 30 gr Bucata: 51
Pret 43.74 Ron
Adauga la favorite
CUART PINK mărgele  de 6 mm din piatră semiprețioasă ~ 64 bucăți

COD: 141432 Greutate 20 gr Bucata: 64
Pret 10.80 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
8.64 Ron
/ 5 set +
Adauga la favorite

Cuarț - stăpânul tuturor cristalelor

 

Cu o mare rezistență fizică la intemperii, cuarțul este unul dintre cele mai răspândite cristale din lume. Forma sa hexagonală specifică îl face ușor de recunoscut.Este cunoscut omenirii de mii de ani. Cele mai vechi fapte înregistrate despre el datează din anul 300 î.Hr. Artefactele indică faptul că numele de cuarț provine de la numele grecesc, care înseamnă „gheață întărită”.Vechii romani credeau că cuarțul limpede era gheață care avea capacitatea de a se vindeca. Femeile cu statut înalt din societatea Romei antice îl foloseau sub formă de bile mari transparente pentru a se răcori în zilele toride.Pietrele de cuarț au stat la baza ritualurilor de aprindere a Focului Sfânt în semn de recunoștință față de zei. Au fost așezați pe rumeguș, iar lumina soarelui care trecea prin ei a aprins miza.Datorită rezistenței la căldură și proprietăților de conductivitate electrică, cuarțul este un mineral valoros în multe industrii, inclusiv fabricarea sticlei. Strălucirea, culoarea și duritatea îl fac o piatră preferată în bijuterii.

 

Uimitor, nu-i așa?

 

Știați că una dintre cele mai unice abilități ale cuarțului este proprietatea cristalelor sale de a vibra cu frecvențe precise. Aceste frecvențe sunt atât de precise încât pot transmite semnale radio și de televiziune cu o precizie absolută. Acestea au fost integrate în dispozitive numite „oscilatoare de cristal” și au fost extrem de valoroase și necesare în timpul celui de-al doilea război mondial.

 

Modele cuart

 

Soiurile de cuarț sunt preferatele maeștrilor de bijuterii. Variațiile sale includ cristale citrin, ametist, cuarț trandafir, cuarț fumuriu, aventurină și agat.O altă varietate minunată de cuarț este jaspul. Diferitele forme ale pietrelor prețioase fac cuarțul frumos, chiar și fără prelucrări prea mari.

 

Proprietăți mistice, vindecătoare ale cuarțului și aplicarea acestuia

 

Pe lângă faptul că este practic, cristalul este și una dintre cele mai universale pietre vindecătoare. Are capacitatea de a absorbi, transforma și radia energie.

Cuarțul este un cristal pe care nu numai vindecătorii, ci și oamenii obișnuiți îl pot folosi într-un mediu de vindecare. Doar o bucată din ea plasată într-o cameră este capabilă să îmbunătățească atmosfera și să emită o vibrație vindecătoare.

Un pendul de cuarț vă poate oferi răspunsuri la întrebările pe care vi le puneți pe o perioadă lungă de timp.

Purtarea bijuteriilor din cuarț va spori energia naturală a corpului. Mulți oameni care practică medicina alternativă susțin că ajută la tratarea pacienților cu cancer supuși chimioterapiei.Cuarțul are capacitatea unică de a promova eliberarea negativității din gânduri, de a stimula pozitivismul și de a spori sentimentele calde și tandre ale unei persoane.La baza semnificației sale se află credința că este Darul Suprem al Mamei Pământ.Se crede că poate vindeca durerile de cap cauzate de migrene, amețeli și rău de mare. Vă poate îmbunătăți metabolismul și vă poate ajuta dacă suferiți de pierderea în greutate.Cuarțul este, de asemenea, utilizat pe scară largă în feng shui. Bucăți din acesta sunt așezate lângă ferestrele din casă pentru a disipa energia solară din cameră.

 

Semne zodiacale si cuartul

 

Se știe că nu există un semn zodiacal specific care să fie strict asociat cu acest cristal, dar iată câteva dintre beneficiile sale pentru reprezentanții semnelor zodiacale Capricorn, Leu și Gemeni:  Cuarțul transparent este foarte util pentru reducerea persistenței la persoanele născute sub semnul Capricornului. Cristalele de cuarț sunt generatoare puternice de rezistență și rezistență pentru semnul zodiacal Leu . Gemenii care au pietre de cuarț sunt mai predispuși la toleranță, ceea ce nu este foarte tipic pentru zodiac .Cuarțul armonizează toate chakrele, ceea ce face ca utilizarea sa în medicina holistică să fie și mai populară.

 

Cuart de la EM ART RO

 

Noi, cei de la Em Art RO , am adus un tribut special frumosului cristal și am adunat o selecție bogată de roz, galben, fum, transparent și multe alte soiuri pentru proiectele dvs. Aici veți găsi mărgele de diferite dimensiuni și numere, pietre cabochon, precum și bijuterii gata făcute pentru a vă completa aspectul de zi cu zi. Prețurile articolelor din cuarț variază de la 5 la 125 de lei în funcție de număr și tip.

Le puteți găsi în toate cele 14 magazine sau în magazinul nostru online, care acceptă comenzi 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

 

Observatii

Aceste proprietăți curative nu înlocuiesc examinarea unui medic și nu garantează un tratament eficient, dacă este necesar, de către un specialist într-un anumit domeniu. Metodele sunt utilizate ca un ajutor în atenuarea bolilor enumerate. Em Art RO  nu este responsabil.

 

 

'