EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pietre prețioase granate

Umpleți-vă arsenalul creativ cu margele de piatră prețioasă granat la un preț avantajos. Acest echilibru puternic, energizant și regenerator, întărește și protejează. Se găsește în diverse culori și este una dintre cele mai vechi mascote.

Vezi mai mult
8 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (4)
Șireturi mărgele din piatră semiprețioasă minge GRANAT 9~10 mm ~ 43 bucăți
Produse Top

COD: 141307 Greutate 53 gr Bucata: 43
Pret 73.38 Ron
1-2 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
58.70 Ron
/ 3 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele sirag piatră semiprețioasă bilă GRANAT 6~7 mm ~ 60 bucăți
Produse Top

COD: 141308 Greutate 34 gr Bucata: 60
Pret 33.14 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șireturi mărgele din piatră semiprețioasă bile GRANAT 5 mm ~ 85 bucăți
Produse Top

COD: 141300 Bucata: 83
Pret 31.30 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
25.04 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele sirag piatră semiprețioasă bilă GRANAT 12 mm ~ 33 bucăți

COD: 141305 Bucata: 33
Pret 93.89 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele cu șnur semiprețioase mărgele GRANAT margele 8 mm ~ 47 bucăți

COD: 141303 Greutate 54 gr Bucata: 47
Pret 65.49 Ron
1-2 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
52.39 Ron
/ 3 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa GRANAT bile fatetata 1,9~2 mm ~230 bucati
Nou

Descoperiți magia granatului din piatră semiprețioasă cu șirul nostru de mărgele fațetate - perfect pentru a crea bijuterii elegante și proiecte artizanale unice. Fiecare mărgele este realizată cu atenție pentru o strălucire maximă, adăugând o senzație și stil luxos oricărui design. Efectuați o comandă online!
COD: 149602 Bucata: 230
Pret 18.41 Ron
1-2 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
16.57 Ron
/ 3 set +
Adauga la favorite

Granat - piatra puterii

 

Granatul este unul dintre cristalele cunoscute omenirii încă din cele mai vechi timpuri. Puterile magice și multe proprietăți miraculoase i-au fost atribuite în trecut. Potrivit unora, chiar și piatra Sfântului Graal era din granat. În mitologia indiană, este asociată cu puterea focului și capacitatea sa de purificare. Un fapt curios este că războaiele din antichitate l-au încorporat în armele lor, crezând că le va aduce rezistență. De asemenea, ei au crezut că îi va conecta cu sufletele predecesorilor lor care au murit în luptă. Femeile au cusut bucăți de granit în haine pentru a se proteja de energia proastă îndreptată spre familie.Dovezi ale durabilității pietrei au fost găsite în artefacte care datează din trei mii de ani î.Hr.Dovada omagiului granatului din antichitate este dovada că regele Saxoniei deținea o piatră de peste 465 de carate.Frumoasa piatră este prezentă chiar și în religia creștină. Conform legendei, Noe însuși a folosit o piatra granat tocată mărunt pentru a ilumina arca în timpul nopților lungi. De asemenea, simboliza jertfa lui Hristos.Granatul este cunoscut și în religia musulmană. Coranul afirmă că piatra luminează așa-numitul „al patrulea cer”.

 

Proprietăți mistice și magice

 

Există multe credințe diferite despre proprietățile magice ale pietrei.

Vechii greci credeau că o bucată de rodie îi proteja pe copii de înec. Vindecătorii susțin că are alte puteri puternice de vindecare și că toate sunt asociate cu culoarea roșie-sânge. Se spune că vindecă sângerările și bolile inflamatorii, reglează circulația sângelui și ameliorează problemele cardiace.Rodia se folosește și pentru creșterea forței fizice și a energiei.În funcție de sexe diferite, are și o acțiune diferită. La bărbați este utilizat pentru menținerea sistemului reproductiv, iar la femei pentru dezechilibru hormonal.În plus, piatra susține absorbția mineralelor și vitaminelor din organism.Când vine vorba de dragoste și sex, granatul se remarcă prin capacitatea sa de a-și spori energia, dar și de a o echilibra uniform.Inspirat de patul familiei, granatul este folosit pentru a stabiliza relațiile conjugale, fidelitatea și devotamentul.

 

Soiuri de piatra granat și semnificația lor

 

Depozitele de granat au fost găsite peste tot în lume și, deși este cunoscut pentru culoarea roșu intens, poate fi găsit și în alte nuanțe de culoare, de care este responsabilă compoziția sa chimică.Poate fi confundat adesea cu rubinul, iar granatul, vopsit în galben, este adesea recunoscut de topaz.Există mai multe tipuri principale de piatra granat:

Granat almandin - Această specie combină energia roșu și nuanțele pământești de maro, care îl conectează cu puterea Pământului. Este folosit ca talisman, purtând forță și voință. Susține circulația sângelui și toate problemele legate de acesta. El este hramul primei chakre.

Andradit - Acesta este un granat verde care combină nuanțele de galben închis, verde măsliniu și negru. O piatră spirituală a inimii și a plexului solar, are capacitatea de a descompune sentimentele de izolare, nemulțumire și înstrăinare. O piatră puternică pentru potrivirea unui partener intim.

Grossular - Combină culorile galben, portocaliu, auriu și verde. Aceasta este forma de granat care este folosită pentru a atrage prosperitatea și abundența. Se conectează cu chakra sacră.

Pirop - Granad de acest tip este cunoscut și sub denumirea de „Foc viu”, datorită culorilor sale roșii saturate - indigo. Dacă ai nevoie de căldură și tandrețe în viața ta, atunci această opțiune este cea mai bună alegere.

Spesartin granat - Piatra schimbării este o varietate foarte rară de acest gen. Culorile sale aurii fermecătoare sunt extrem de rare, dar dacă te numeri printre norocoșii care o dețin, atunci știi că vei câștiga încredere, energie creativă și forță.

Uvarovit - Piatra este formată din mici cristale uniforme, care îi conferă culori și forme bizare. La fel ca celelalte soiuri ale sale, este patronul chakrei inimii.

 

Granat și semne zodiacale

 

jGranat este cunoscută ca piatra de naștere tradițională a celor născuți în ianuarie. El este hramul celor născuți sub semnul Vărsătorului.

 

Descriere

 

Datorită nuanțelor sale capricioase de roșu, granatul este utilizat pe scară largă în bijuterii pentru a realiza inele, brățări, coliere și alte bijuterii.

Pe lângă toate proprietățile utile, pare foarte sofisticat ca accesoriu pentru a atrage atenția.Datorită prețului său accesibil și varietății bogate, vă puteți crea propriile bijuterii cu ajutorul granatului.În magazine sau pe site-ul Em Art puteți găsi frumoasa piatră în diferitele sale varietăți.

Prețul pe care îl oferim variază de la 15 la 50 de lei, în funcție de mărimea și numărul de mărgele granate.

Toate acestea sunt însoțite de livrare rapidă și o modalitate convenabilă de plată - prin ramburs prin mandat poștal sau prin transfer bancar.

 

 

'