EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

CHIPS MARGELE DE STICLA

Aruncă o privire asupra variațiilor colorate de așchii de sticlă pe care ți le oferim. Acestea includ ochi de pisică, trosnet, sticlă transparentă și solidă. Razele colorate de lumină prind viață în bucățile mici de sticlă. Folosește-le pentru a aduce viață și frumusețe produselor tale.

Vezi mai mult
2 articole | pagini 1/1
Șir de margele de sticlă cipurii 5-10 mm roșu închis ~ 80 cm

Șir de margele transparente, de sticlă, sub formă de cipuri
COD: 101995
Pret 9.47 Ron
Adauga la favorite
Sir de margele de sticlă cipuri 5-10 mm galben ~ 80 cm

Șir de margele transparente, de sticlă, sub formă de cipuri
COD: 101997
Pret 9.47 Ron
Adauga la favorite

MÂRGELE-CHIPSURI DE STICLA

 CHIPSURILE  de mărgele de sticlă vă vor provoca să creați diferite proiecte. Spre deosebire de margelele prelucrate in forme perfecte, micile miniaturi din sticla cu cip aduc senzatia de material primar intr-o forma imperfecta, in acelasi timp intr-un aspect frumos. Fiecare creație cu materialul va crea un sentiment de estetică într-o versiune diferită.

  Sticla este unul dintre cele mai vechi materiale cunoscute. Mărgelele de sticlă au fost fabricate în Mesopotamia și Egiptul antic, unde se bucurau de un respect deosebit.

 Ele oferă un sentiment de eleganță și sofisticare, iar popularitatea lor nu va scădea. În ele prind viață razele colorate de lumină, care sunt o sursă de inspirație, transformare și vindecare emoțională.

EM ART IDEI DE APLICAȚI CU CHIPSURI  DE MARGELE  DE STICLĂ

 

Dezlănțuiți-vă imaginația și gândiți-vă la miile de posibilități pe care vi le oferă materialul. Puteți decora acasă orice obiecte cu adezivi potriviți și puteți da o viață nouă cutiilor, vazelor, standurilor și diverselor obiecte de uz casnic vechi.

Creați cadouri pentru cei dragi și prieteni, cum ar fi bijuterii sau accesorii frumoase. Decorează-ți gențile cu pandantive cu cip realizate manual. Decorați-vă pălăriile de vară în diferite compoziții de așchii de sticlă, combinând cu îndrăzneală celelalte materiale plastic, lemn, metal și alte margele. Alegeți șnururile și cablurile potrivite pentru acest scop.

Materialul oferă tot felul de posibilități. Noi, cei de la EM ART, încercăm să vă oferim o mulțime cu care să combinați pentru a vă face proiectele diferite. Bucurați-vă de abundența de margele, materiale de hobby și de artizanat, cum ar fi diferite panglici de quilling, pumni, figurine de polistiren, șervețele de decoupage, pâslă, EVA microporoasă, obiecte MDF, figurine din carton de bere, o mare varietate de unelte de hobby și multe altele, pietre naturale și materiale martensitice. .

TIPURILE PE CARE ȚI  LE OFERIM

 

Aruncă o privire la variațiile colorate de așchii de sticlă pe care le oferim. Acestea includ ochi de pisică, trosnet, sticlă transparentă și solidă. Razele colorate de lumină prind viață în bucățile mici de sticlă.

Folosește-le pentru a aduce viață și frumusețe produselor tale. Bucurați-vă de culorile violet, măsliniu și alb. Forma chipsurilor vă va permite să creați bijuterii frumoase și netradiționale.

 

 MATERIAL DE PRODUCȚIE

 Fabricat în întregime din sticlă. Mărgelele arată rafinat și frumos, deși sunt economice. Materiile prime care sunt folosite pentru sticlă fac parte din corpul pământului, dar în acest caz se transformă într-o topitură, care, prin răcire rapidă, se transformă în sticlă.

Cele patru elemente sunt implicate în acest proces: aer, foc, apă și pământ. Metafizic, reprezintă și poartă energiile transformării, fuziunii elementelor, renașterii, concentrării și comunicării.

PRETURI SI LIVRARE DE LA EM ART

 

Noi, cei de la EM ART, prețuim timpul persoanei moderne ocupate și am creat acest magazin online cu scopul principal de a menține toți clienții confortabili, comandând rapid și ușor din confortul propriei case.

 • Margele de sticla Chips pot fi achizitionate la preturi incepand de la 5.00 RON pentru ~80 cm.
 • Reduceri la cumparare in cantitate!
 • Facem în mod regulat reduceri la anumite articole.
 • Nu pierde timpul așteptând.
 • Cumpărați la convenția dvs. 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, indiferent de programul de lucru.
 • Livrare gratuită pentru comenzile de peste 200 RON.
 • Livrare la usa ta prin intermediul unei firme de curierat.
 • Plata prin ramburs sau transfer bancar.
 • Și toate acestea cu doar câteva clicuri rapid și ușor de pe oricare dintre dispozitivele dvs.
 • Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați consultanții noștri online, care vă stau la dispoziție în fiecare zi.

 

DESPRE EM ART SI DE CE SA AVETI  INCREDERE  IN NOI?

 

EM ART este angrosist și detailist. Prin menținerea prețurilor scăzute atât pentru clientul final, cât și pentru clienții săi cu interes comercial. Vă garantăm că articolele pe care le primiți vor fi în stare bună și realizate din materiale de calitate.

Vă garantăm că achiziția dumneavoastră va fi 100% sigură, asigurându-vă că toate datele personale furnizate de dumneavoastră vor fi protejate conform legii privind protecția datelor cu caracter personal.

Apreciem fiecare client și feedback-ul este important pentru noi. Suntem la dispozitia dumneavoastra! Ne puteți contacta oricând la următoarele telefoane: 0731715486, sau prin e-mail:  all@emart.ro.

'