EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

MARGELE DIN LEMN PICTATE ȘI ȘTANȚATE

Margele din lemn cu imprimeuri colorate asemănătoare cu motive pictate manual. Culorile lor frumoase sunt extrem de atractive și potrivite pentru producția de bijuterii, decorațiuni și martisoare.

Vezi mai mult
23 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Margele din lemn 19 ~ 20x10 ~ 10,5 mm orificiu 2,5 mm forma coroană imprimată MIX -5 buc

COD: 122205 Greutate 11 gr Bucata: 5
Pret 3.68 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Bile cu ochi lemn 11x11 mm gaură 4 mm MIX -20 grame ~ 30 buc
Produse Top

COD: 112355 Greutate 20 gr Bucata: 30
Pret 5.26 Ron
1-19 pachet
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
4.21 Ron
/ 20 pachet +
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Cilindru oval 12x8 mm gaură 3 mm -20 grame ~ 79 bucăți
Produse Top

COD: 112321 Greutate 20 gr Bucata: 79
Pret 5.26 Ron
1-49 pachet
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
3.68 Ron
/ 50 pachet +
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Bilă vopsită 13x12 mm gaură 4 mm -20 grame ~ 30 buc
Produse Top

COD: 112494 Greutate 20 gr Bucata: 30
Pret 3.16 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Moneda de lemn vopsit 31 mm gaură 6 mm -4 bucăți

COD: 122004 Bucata: 4
Pret 5.26 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Cilindru lemn oval pictat 40x28 mm gaură 6 mm negru -5 piese

COD: 112914 Greutate 55 gr Bucata: 5
Pret 3.95 Ron
1-19 pachet
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
2.76 Ron
/ 20 pachet +
Adauga la favorite

ÎN LUMEA COLORATA A MÂRGELELOR VOPSITE

 Ofertele tentante de margele de lemn cu imprimeuri colorate asemanatoare cu motive pictate manual de la EM ART sunt o selectie special selectata pentru tine. Potrivite pentru decor, bijuterii, bibelouri și multe altele, fac creațiile tale remarcabile și unice.

Noi, cei de la EM ART, v-am pregătit informații și idei care vă vor fi extrem de utile atunci când folosiți margele din lemn vopsite și ștanțate.

Scufundați-vă în lumea printurilor

Printurile sunt obiecte de artă destul de simple: puțină cerneală sau vopsea aplicată, presată pe substrat și aveți o imagine. Dar modul în care artiștii mixed media creează și folosesc ștampile. Ștampilele pot fi folosite pentru a crea imagini în relief, desenele pot fi modificate folosind acuarelă și vopsea acrilică, iar modelele pot fi imprimate în lut, plastic sau gesso pentru a crea impresii și a adăuga textura.

Ștanțarea este unul dintre cele mai populare procese de finisare în producția de suveniruri tipărite și publicitare și altele. Și acest lucru nu este surprinzător. La urma urmei, embosarea poate oferi produselor obișnuite un aspect original, creativ și surprinzător.

Experții susțin în unanimitate că această metodă de decorare este cea mai accesibilă și atractivă pentru finisarea produselor din polimeri, piele, lemn și alte materiale.

Embosarea oarbă, de exemplu, este unul dintre cele mai populare procese de finisare în producția de imprimare și publicitate și suveniruri. Și acest lucru nu este surprinzător. La urma urmei, embosarea poate oferi produselor obișnuite un aspect original, creativ și memorabil.

 Imprimeurile oarbe, care se bazează pe principiul formării unei imagini în relief prin apăsarea materialelor speciale (blint) în suprafața materialului, vă permit să obțineți o varietate de desene și modele, inclusiv diferite inscripții, monograme, inițiale, ornamente, embleme. , logo-uri etc.

Acest tip de gofrare se realizează fără a folosi cerneluri de imprimare, dar în unele cazuri sunt folosite filme speciale pentru a da un plus de strălucire și expresivitate suprafeței.

 

 Matricele de relief sunt clișee din metal (magneziu, cupru, zinc sau alamă) sau materiale polimerice. embosarea oarbă, care formează doar un relief deprimat, este exact opusul embosării la cald, care creează imagini în relief în relief.

Există două tipuri de decorațiuni oarbe pe suprafața produsului - ștanțare la cald și la rece. Alegerea unui anumit soi depinde în primul rând de proprietățile fizice ale materialului pe suprafața căruia este realizat relieful. Presiunea presei reglează adâncimea imaginii, care este determinată de complexitatea reliefului necesar și de prezența detaliilor fine.

O caracteristică a reliefării este că numai imaginile incolore sunt formate cu ajutorul acesteia. Dar, cu toate acestea, acest tip de relief vă permite să transformați un produs de serie obișnuit într-o adevărată operă de artă tipărită. Cel mai adesea, tipul orb de relief este folosit la producerea unei pungi, a dosarelor de prezentare, a diplomelor, a pachetelor de cărți scumpe sau exclusive, a certificatelor.

Pentru a face ca produsele să fie impresionante și strălucitoare în industria tipografică, embosarea foliei este utilizată pe scară largă. Esența acestui tip de ștanțare este formarea unei imagini pe orice material imprimat (carton, piele, hârtie, plastic etc.) folosind o folie specială de imprimare. Transferul șablonului se face și prin apăsarea echipamentului special care este dotat cu presă.

Folia reliefată este cea mai bună alternativă la diferite vopsele scumpe care conțin metale prețioase. În orice caz, imaginea nu este mai puțin elegantă, spectaculoasă și impresionantă. De regulă, gofrarea foliei se face la cald.

Această metodă formează cel mai rezistent la abraziune. Folia de ștanțare la cald este în esență o folie metalizată multicomponentă pe care se aplică în majoritatea cazurilor o imagine holografică. Acest tip de ștampilare este adesea folosit pentru a proteja produsele împotriva fraudei.

CUM îți decorezi bluza cu margele?

Monocromul poate fi elegant și sofisticat, dar nu există nimic mai interesant decât culorile și vopselele obraznice pentru a-l actualiza într-un mod cu adevărat uimitor.

Din acest motiv am decis să vă oferim această idee minunată despre cum să decorați o bluză simplă plictisitoare cu ornamente colorate folosind mărgele pictate și ștanțate de la EM ART și să-i insufleți o nouă viață.

 ÎN ACEST SCOP VEȚI NECESITĂ DE URMĂTOARELE MATERIALE:

 • Tricou de culoare uni
 • Mărgele pictate și ștanțate de la EM ART
 • Ac
 • Fir
 • Tesatura de captuseala
 • Cretă

Înainte de a începe să proiectați tricoul, marcați cu cretă locul exact de pe material în care doriți să faceți aplicația de culoare. Pentru a întări stabilitatea părții din material pe care veți coase mărgelele, puneți o căptușeală sub ea și uniți-o de material textil cu ajutorul unui fier de călcat.

Aranjați margelele ștampilate pictate în forma și modul dorit și apoi faceți o fotografie a designului cu telefonul pentru a vizualiza modelul de aranjare al formelor.

Începeți prin a coase mărgelele. Adevărat, va fi o sarcină cam lungă și laborioasă, dar rezultatul final este important și vă garantăm că va fi uimitor.

Coaseți mărgelele una câte una, asigurându-vă că se potrivesc cu modelul pe care l-ați fotografiat inițial. Nu uitați de căptușeală. Încercați să-l mențineți drept și neted, fără a o mototoli sau îndoi.

Iar când ai terminat complet de făcut această extravaganță colorată, nu mai ai nimic de făcut decât să o porți cu plăcere și mândrie și să te bucuri de ea.

CONFECȚIA DE BIJUTERII POATE FI UN TIP DE MEDITAȚIE?

Fiecare dintre noi își găsește propria cale de a elibera tensiunea din ziua trecută. Căutând activități mai active sau pasive, ne răsfățăm cu yoga, pictură, dans, plimbări în parc, gătit. Unul dintre cele mai placute hobby-uri, fara indoiala, este bijuteriile handmade.De asta suntem convinsi dupa fiecare lectie, cand le vedem pe fete „umflate” cu o noua bijuterie si cu satisfactia scrisa pe chip.

În sondaje, ei chiar au împărtășit că artizanatul învață răbdarea, diversifică, distrează și provoacă fantezie. Absorbind multe cunoștințe, oricine atinge uneltele și margelele rămâne fascinat de posibilitatea propriei creativități.

În plus, întregul proces - proiectarea, gândirea la design, alegerea culorilor, alegerea tehnicii potrivite, duce mintea într-o altă direcție și ne îndepărtează de experiențele zilei trecute.

Sentimentul de a putea crea singuri un produs este unic și ne readuce la meșteșugurile și rădăcinile noastre. Și asta e perfect. Strămoșii noștri au fost invariabil asociați cu creativitatea. În broderiile caracteristice, modele de pe vase și arhitectură, vom găsi o simbolistică și consistență enormă.

 

Te-ai întrebat vreodată de ce realizarea de bijuterii acționează ca o meditație? Orice tehnică de mărgele, croșetat, războaie, kumihimo, macrame sau înșirare necesită concentrare. Observarea și numărarea anumitor pași și linii are un efect de centrare, care amintește de un cântec sau de dans și se îmbină destul de natural cu ritmul tău de inspirație și expirare. De exemplu, când învățați o cusătură peyote: „înșir unul, săriți unul, treceți prin următorul și din nou... și funcționează...”

Încă simțim că atunci când începem un model nou, chiar dacă este deja o tehnică familiară, fredonăm ritmul în liniște. Asemănătoare sunt expresiile pe care le repetăm ca o mantră cu Ndebele, tricotarea în unghi drept, tricotarea în spirală plată etc.

STIATI  ASTA...?

Mărgelele din lemn pictate și ștanțate au o putere de transformare uimitoare. Ca o adevărată magie, o grămadă din acest tip de mărgele și un ac cu un fir puternic lucrează în favoarea ta și devin o bijuterie atractivă. Amintiți-vă, încă îi controlați. Totul până în acest moment, împreună cu contemplarea mărgelelor, are un efect relaxant și revitalizant.

Dacă pasiunea pentru bijuterii te-a încântat deja, recunoaște că după muncă te gândești la proiectul tău în transportul în comun, iar când ajungi acasă te grăbești să ajungi în locul tău creativ preferat...

 

 TIPURI DE MĂRGELE DE LEMN pictate și ștampilate de la EM ART

 • Cilindru lemn oval vopsit
 • Minge din lemn de mărgele vopsite
 • Cilindru din lemn de mărgele oval
 • Globul ocular
 • Minge din lemn cu mărgele cu flori
 • Monedă din lemn pictat

Tipurile pe care EM ART le oferă pentru dvs. sunt special selectate și adaptate cerințelor clienților. Avem o gamă largă de culori și dimensiuni pentru a satisface cerințele dumneavoastră pentru margele din lemn vopsite și ștanțate. Bucurați-vă de selecția noastră și creați după bunul plac, fără restricții!

PRETURI LA MARGELE DE LEMN VOPSAT SI STAMPAT

Gama de prețuri pe care vi-l oferim pentru acest tip de articole începe de la 3,00 RON până la 6,75 RON. Cumpărați cu o reducere de cantitate la anumite produse și folosiți până la 70% când faceți cumpărături engros în magazinele EM ART.

DE CE ALEGE EM ART?

Noi, cei de la EM ART, facem tot posibilul pentru a ne asigura că clienții noștri sunt importanți și înțeleși. Le tratăm individual. Le mulțumim clienților noștri pentru că ne-au ales mereu.

Încercăm să identificăm și să anticipăm nevoile clienților noștri, deoarece aceștia cumpără nu doar produse, ci și experiențe plăcute în magazinele noastre. Scopul nostru principal este satisfacerea clientului, de aceea am oferit o optiune de consultare online cu angajati competenti.

Veți găsi o varietate abundentă de materiale pentru hobby pentru creativitatea dvs. atât în magazinele fizice, cât și în cele online ale EM ART. Toate articolele sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Faceți cumpărături confortabil cu ridicata și cu amănuntul, cu posibilitatea de reduceri la diverse articole.

COMANDA SI LIVRARE

Puteți comanda produsele dvs. 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Expedierea dumneavoastră va fi la adresa pe care ne-ați furnizat-o în termen de 4 zile lucrătoare. Aveți opțiunea de a discuta tot ce vă interesează cu privire la comanda dumneavoastră cu un consultant online.

Mărgelele din lemn pictate și ștanțate de la EM ART vă vor ajuta să realizați un colier din lemn de înaltă calitate pentru un cadou perfect pentru persoana iubită. Contactați-ne și cereți un preț redus cu ridicata la margele din lemn pictate manual.

Comandați pietrele și produsele cu un stil modern cu livrare gratuită peste 200 RON.

'