EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pictures by numbers Mare

Bucurați-vă persoanele iubite cu un cadou perfect, și anume o pictură de colorat după numere cu imagini ale vastului univers marin. Picturile care reflectă frumusețea mării se pot integra în orice interior și vă pot transmite o senzație de calm. Explorați ofertele noastre și beneficiați de prețurile scăzute și de calitatea înaltă a picturilor de colorat după numere.

Vezi mai mult
19 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Kit vopsea dupa numere 30x40 cm - Frumoasa broasca testoasa BFB0549
Nou

COD: 851385 Greutate 500 gr Bucata: 1
Pret 63.12 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Set tablou cu numere 40x50 cm - Barca la apus MS8531

COD: 851162 Greutate 690 gr Bucata: 1
Pret 76.27 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos

Pictură după Numere Mare

 

Seturile de pictură după numere vă permit să dezvoltați creativitatea pe cont propriu. Van Gogh a reușit să creeze aproximativ 2.100 de lucrări de artă în scurta sa carieră de artist și este unul dintre cei mai renumiți artiști ai lumii occidentale. Una dintre ultimele picturi ale lui Van Gogh a fost vândută la licitație în 2017 pentru impresionanta sumă de 66,3 milioane de dolari. Menționăm pe Van Gogh, deoarece probabil este cel mai bun exemplu de maestru autodidact al artei picturii.

În primii săi ani, nu a fost deloc bun cu pensula. Se crede chiar că nu avea un talent natural. Cu toate acestea, Van Gogh învață făcând inițial imagini statice și copiind lucrări de artă existente din timpul său. Copierea lucrărilor altora i-a permis să-și perfecționeze lucrul cu pensula și utilizarea culorilor.

 

Acum vă vom prezenta exact cum pictura după numere ajută pe toți și beneficiile pe care le aduce. Iată care sunt cele 9 avantaje principale ale folosirii seturilor de pictură după numere:

 

  1. Primești un set complet

Cele mai multe dintre seturile de pictură după numere disponibile pe piață reprezintă un set complet cu care puteți începe imediat să pictați. Dacă sunteți începători în această artă, sarcina de a căuta, cumpăra și asambla un set de pictură poate fi cu adevărat epuizantă și poate deveni un mare obstacol pentru voi. Trecerea prin tipuri și dimensiuni de pânze, pensule și baze de vopsea este ceva destul de epuizant și nu prea plăcut pentru cineva care abia începe să se ocupe de pictură și dorește să treacă cât mai rapid la proces.

  1. Gata de utilizare

A face o listă de cumpărături și a achiziționa tot ce credeți că aveți nevoie este doar începutul sau mai bine spus doar vârful aisbergului. După ce obțineți tot ce este necesar, va trebui să începeți procesul de pregătire. Pregătirea pânzei este o sarcină destul de dificilă dacă nu sunteți expert în asta. Pregătirea pânzei necesită de la dvs. să grunduiți pânza, să definiți limitele marginii, să o întindeți pe cadru etc. De asemenea, va trebui să pregătiți pensulele și vopselele. În comparație, seturile de pictură după numere vin cu o pânză gata pregătită, care este grunduită, culori care sunt amestecate și asortate cu nuanțele corecte și pensulele necesare pentru pânza respectivă.

  1. Potrivite pentru începători

Seturile de pictură după numere sunt ca niște „mentori” care vă vor ghida pas cu pas și vă vor ajuta să creați singuri o operă de artă. Pictura poate fi cu adevărat descurajantă dacă nu aveți instrucțiuni, motiv pentru care mulți începători renunță la ea din cauza lipsei acestora.

  1. Libertate pentru artiștii avansați

Artiștii mai avansați beneficiază de avantajul unei pânze gata pregătite cu o gamă largă de culori și posibilități de combinare, pentru a crea propriul stil unic. Puteți alege o temă care face referire la o lucrare de artă existentă și apoi să alegeți propriul stil și să continuați să vă referiți la pictura originală în mișcare.

  1. Ideal pentru a stăpâni tonifierea culorilor

Indiferent dacă sunteți începător sau un artist experimentat, trebuie să știți că întreaga joc în pictură este legată de tonifierea culorilor. Două tonuri diferite ale aceleiași culori pot face diferența în aducerea la viață a unei picturi. Tonifierea culorilor determină cât de viu poate fi o imagine. Un exemplu excelent de set de pictură cu culori vii după numere sunt seturile cu imagini marine.

  1. Dezvoltați abilități creative

Seturile de pictură după numere sunt disponibile într-o gamă largă de teme, permițându-vă să experimentați și să învățați noi stiluri și să vă dezvoltați imaginația și abilitățile creative. Învățarea și stăpânirea oricărei forme de artă este o chestiune de practică.

 

 

  1. Are un efect relaxant

Este un fapt cunoscut că pictura este folosită și ca terapie de vindecare și eliminare a stresului, dar așa cum am menționat mai sus, pregătirea independentă poate fi o adevărată provocare. Așadar, dacă căutați beneficiile picturii pentru eliminarea stresului, nu există nimic mai bun decât un set de pictură după numere.

  1. Sprijină dezvoltarea emoțională la copii

A începe să pictezi este o provocare foarte mare pentru un copil, la fel ca pentru un adult, sau poate chiar o provocare mai mare. Toate avantajele pe care le-am enumerat mai sus se aplică în egală măsură și copiilor. Ce-ar fi să-i faceți mai ușor să înceapă? Luați-le seturi de pictură după numere și veți vedea copiii dvs. simțindu-se emoțional mai puternici cu un sentiment de realizare, după ce pictura începe să prindă viață.

  1. Stăpâniți-vă pensulele

Poate cunoașteți pânza, puteți cunoaște pensulele, poate cunoașteți și vopseaua, dar fără o mână controlată și stabilă, care nu alunecă pe margini, niciodată nu veți putea excela în arta picturii. Pictura este o artă fină și fiecare atingere a pânzei cu pensula determină pictura finală. Prin urmare, antrenamentul mâinii dvs. și dezvoltarea abilităților motorii este esențial. Pânza de pictură după numere este marcată ca un plan cu limite definite și trebuie să completați culoarea numerotată în secțiunea specifică, care poate avea diferite forme. Completarea anumitor zone vă permite să practicați și să dezvoltați abilități motorii și lucru cu pensula.

 

Picturi disponibile pentru pictură după numere

Picturile disponibile pentru pictură după numere pe care le avem sunt împărțite în mai multe categorii, pentru fiecare gust. În categoria Mare, puteți alege între picturi uimitoare (nave, faruri, răsărituri, apusuri, creaturi marine și multe altele), pline de culori vii și frumoase. Aceasta este probabil una dintre cele mai frumoase categorii, iar rezultatul final va decora casa dvs. pentru mulți ani sau va deveni un cadou prețios pentru cineva drag.

Gama de prețuri

Toate picturile pentru pictură după numere Mare, care sunt disponibile în magazinele EM ART, le veți găsi la prețuri surprinzător de bune.

 

De ce EM ART?

EM ART este o rețea de magazine de hobby și materiale craft cu un statut consolidat pe piața pentru creatorii de hobby. Compania are 14 locații în întreaga țară și o gamă largă de produse și materiale de hobby, artă și craft, destinate atât profesioniștilor adevărați, cât și amatorilor și persoanelor care doresc să învețe ceva nou sau să descopere un nou hobby.

La EM ART veți găsi tot ce aveți nevoie pentru noul dvs. proiect sau hobby.

Magazinele EM ART promit livrare rapidă a picturilor după numere și calitate superioară.

'