EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pictures by numbers Religios

Religia este cel mai mare mister al tuturor timpurilor și prin picturile după numere puteți să vă scufundați în adâncurile sale. Imaginile, care sunt pe pânză, le puteți agăța în locul ales de dvs. În picturile după numere cu imagini religioase există nu doar frumusețe vizuală, dar și intertextualitate intelectuală. EM ART este locul cu o varietate incredibilă și o selecție de picturi după numere.

Vezi mai mult
8 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Set desen după numere 30x40 cm - Îngerul Păzitor MS9069
Nou

COD: 851260 Greutate 515 gr Bucata: 1
Pret 63.12 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Set tablou cu numere 40x50 cm - Soapta ingerului Ms8523

COD: 851048 Greutate 770 gr Bucata: 1
Pret 76.27 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Set tablou dupa numere 40x50 cm - Inger Woman Ms9072

COD: 851056 Greutate 750 gr Bucata: 1
Pret 76.27 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos

Desenarea după numere nu este ceva nou. A fost destul de popular acum ani, dar interesul pentru el a scăzut treptat în ultimele decenii. Pandemia a jucat un rol semnificativ în renașterea sa și distracția din anii ’50 a revenit în forță. Noii fani, chiar și cei care nu sunt mari iubitori de activități artistice, acum se laudă cu pânzele și pensulele lor pe rețelele sociale. Pe scurt, desenul după numere este un sistem de desenat în care contururile imaginii sunt deja schițate pe pânză și fiecare formă este marcată cu un număr care corespunde culorii vopselei. Este la fel de simplu ca să urmați numerele date și să le asociați cu paleta de culori preselectată care vine cu pânza. Desenul după numere este prezent în majoritatea cărților de colorat pentru copii. De aceea, unii cred că este o activitate pentru copii, dar acest hobby nu este limitat doar la copii. Kiturile de desen după numere pentru adulți pot fi mult mai complexe și mai dificile de desenat, iar artiștii ambițioși le folosesc pentru a exersa tehnicile cu pensula.

Sunt kiturile de desenat după numere potrivite pentru adulți?

Desenul este cunoscut pentru calitățile sale pozitive pentru persoanele care au acest hobby minunat. Iată de ce desenul după numere este atât de benefic:

  • Îmbunătățește creativitatea

Desenul stimulează mintea creativă. Petrecerea mult timp în fața pânzei contribuie la dezvoltarea părților creative ale creierului. Acest lucru este valabil chiar și atunci când umpleți părți prestabilite ale imaginii, așa cum necesită desenul după numere. Ce contribuie este procesul de vizualizare lentă a imaginii, pe măsură ce aceasta apare din nimic, atunci când aplicați culorile. Cu cât petreceți mai mult timp desenând în general, cu atât dezvoltați mai mult mintea creativă.

  • Desenul după numere îmbunătățește concentrarea

Este evident că drumul către propria operă de artă nu este la fel de simplu pe cât pare. Necesită mult timp și dedicare. Cu cât lucrați mai mult, cu atât abilitățile și rezultatele dvs. vor fi mai bune. În timpul muncii dvs., nu vă puteți permite să fiți distras, altfel niciodată nu veți termina capodopera. Concentrarea este ceea ce vă va aduce rezultatele dorite.

  • Desenul reduce stresul

Toate activitățile liniștite și pașnice ajută la gestionarea mai ușoară a stresului. Desenul este o activitate care se desfășoară în principal într-un mediu liniștit și singur. Mulți oameni spun că desenul le aduce pace. De aceea, acest hobby este atât de important și prețuit ca terapie. Studii recente au descoperit că desenul ajută atât de mult încât este folosit ca metodă de „art terapie” pentru tratamentul anxietății și depresiei. Rezultatele sunt uimitoare și pacienții își îmbunătățesc sănătatea și renunță la medicamente doar câteva săptămâni după începerea acestei activități captivante.

  • Meditație

Astăzi este atât de popular să meditezi. Meditația are atât de multe efecte pozitive asupra sănătății mentale și fizice. Ce are în comun desenul cu meditația? Mișcările lente, liniștite și repetate pot aduce corpul dvs. într-o stare creativă numită „flow” sau „flux”. Aceasta este o stare meditativă în care sunteți complet angajat în activitate și o efectuați în cel mai eficient și creativ mod. Deci, în loc să stați ore în șir în poziția lotus, încercând să vă liniștiți mintea, pur și simplu luați o pensulă și un set de culori și începeți să desenați.

  • Perfecționarea abilităților de desen

Nu în ultimul rând, deși desenați după numere, lucrați la abilitățile dvs. și le îmbunătățiți. Acesta este un mod ghidat și repetând aceleași mișcări cu pensula, lucrați la abilitățile dvs. de desen mai mult decât vă imaginați. Chiar și după ce terminați câteva picturi, ați putea să desenați singuri. Unele lucruri mai simple, dar puteți încerca. Kituri disponibile de desen după numere Kiturile disponibile de desen după numere pe care le oferim sunt împărțite în mai multe categorii, pentru fiecare gust. În rândul picturilor de desen după numere din categoria Religioase veți găsi opere de artă incredibile, printre care faimoasa pictură cu Madonna și Pruncul, precum și alte minunate imagini angelice.

Gama de prețuri

Toate picturile de desen după numere de tip Religioase, oferite în magazinele EM ART, pot fi găsite la prețuri foarte bune.

De ce EM ART?

EM ART este o rețea de magazine de hobby și craft cu un statut consolidat pe piața creatorilor de hobby. Compania are un magazin online și o gamă largă de produse și materiale de hobby, artă și craft, destinate atât profesioniștilor adevărați, cât și amatorilor și persoanelor care doresc să învețe ceva nou sau să descopere un nou hobby. La EM ART veți găsi tot ce aveți nevoie pentru noul dvs. proiect sau hobby. Magazinele EM ART promit livrare rapidă a picturilor de desen după numere și calitate de top.

'