EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pietre naturale negre și pietre semiprețioase

Din timpuri imemoriale, originea pietrei negre a fost misterioasă și mistică. Misterul vieții este întruchipat în frumusețea și farmecul acestui material unic. Vă oferim o lectură diferită a pietrei negre. Cu aceasta piatra poți realiza diferite tipuri de accesorii și decorațiuni potrivite naturii tale.

Vezi mai mult
1 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (2)
Mărgele cu șnururi piatră semiprețioasă bila PIATRA NEAGRA 4 mm gaură 0,8 mm ~ 95 bucăți

COD: 142091 Greutate 25 gr Bucata: 109
Pret 6.84 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
4.79 Ron
/ 5 set +
Adauga la favorite

PIATRA NEGRĂ - RELAȚIA CU LUMEA OCULTĂ

 

Denumirea de piatră neagră este asociată cu abundența de pietre prețioase și semiprețioase cu satin sau luciu moderat, colorate în culoarea întunecată mistică.Unele dintre cristalele care trebuiesc tratate pot fi, de asemenea, colorate în negru pentru a le îmbunătăți culoarea naturală.Varietatea bogată de pietre negre determină diversitatea proprietăților lor metafizice.Majoritatea oamenilor asociază culoarea cu ocultismul, iar unii chiar se tem de superstițiile asociate culorii.

 

 CREDINȚE OCULTE

 

Există o credință în lumea ocultismului că, dacă numiți o piatră neagră rea, aceasta va memora literalmente „programul” și va avea puterea magiei rele. Piatra este, de asemenea, prezentă în multe ritualuri pentru conectarea cu lumea morților.

 

VARIETĂȚI ȘI PROPRIETĂȚILE LOR

 

Negrul este singura culoare care nu are „rival”, este o culoare universală care este asociată cu stilul și eleganța clasică. De aceea, industria a plasat cristalele negre într-un respect deosebit în fabricarea bijuteriilor.Există mai multe soiuri principale de pietre semiprețioase care sunt asociate cu culoarea neagră:

 

OPAL NEGRU

Aceasta este probabil una dintre cele mai populare pietre din această categorie. Este o piatră prețioasă rară și foarte populară. Deși culoarea sa nu este întotdeauna negru pur, se acceptă în general că este o culoare tipică. Valoarea sa este uneori contestată cu cea a diamantelor.

 

Agat NEGRU

Aceasta este poate singura piatră asociată cu energia negativă și se crede chiar că este un vestitor al morții. Este folosit în principal pentru ghicire și nu este recomandat să fie purtat ca accesoriu de către persoanele care nu sunt conștiente de puterea cristalelor.

 

SAFIR NEGRU

Aceasta este o piatră de mare valoare. Caracteristica aspectului său este învelișul opac și dens, care este lipsit de luciu, dar pe de altă parte are o imagine în oglindă. Există soiuri de clasă inferioară ale căror proprietăți fizice diferă și acest lucru îl face accesibil pieței de masă.

 

ONYX NEGRU

O piatră care poartă înțelepciunea veacurilor, folosită ca piatră vindecătoare, a fost venerată în special în cercurile oculte. Baza sa întunecată este uneori ruptă de o dungă albă de calcedonie. Onixul adevărat sclipește și are un luciu sticlos. Cele mai bogate depozite ale cristalului au fost găsite în India, China, Australia și Germania.

 

PERLĂ NEAGRĂ

Trebuie să fi auzit de această bijuterie a oceanelor. Pot fi găsite și cu numele de perle tahitiene. Sunt una dintre cele mai rare și mai exotice pietre prețioase. Acest lucru determină prețul lor extrem de ridicat. Sunt recunoscute prin strălucirea curgătoare și paleta bogată de nuanțe de negru. Lucrul cu ei este extrem de precis, deoarece au nevoie de condiții speciale și metode de prelucrare datorită moliciunii lor. Acestea sunt formate într-o varietate specială de stridii numite Pinctadamargaritfera.

 

OBSIDIAN

Născută din adâncurile vulcanilor, această piatră semiprețioasă este o sticlă vulcanică naturală cu o duritate ridicată și o structură cristalină. Obsidianele erau folosite în antichitate pentru a realiza săgeți, oglinzi și, desigur, bijuterii.

 

ZIRCON NEGRU

Este o piatră prețioasă naturală care înlocuiește adesea diamantele din industria bijuteriilor. Culoarea sa neagră se datorează oxidului de fier din compoziția sa, care este foarte rar, ceea ce face piatra la fel de valoroasă.

 

BLACK TOURMALINE

Această piatră semiprețioasă este cunoscută în lumea spirituală de secole. Are diferite proprietăți care îl fac potrivit pentru vindecare, ghicire și fabricarea bijuteriilor. Se găsește adesea în bucăți mari, ceea ce facilitează prelucrarea.

 

PROPRIETĂȚI ȘI APLICARE

 

Terapeuții cu cristale sunt conștienți de puterea pe care o au pietrele negre și o aplică în diferite terapii. Proprietățile lor de vindecare sunt direct legate de faptul dacă piatra este negru în mod natural sau este prelucrată în continuare.

Se crede că sporesc valorile spirituale într-o persoană și absorb energia întunecată.

Margelele din pietre negre sunt un plus pentru un aspect clasic și curat, care este venerat printre cercurile de elită.

Similitudinea dintre diferitele soiuri, în afară de culoarea caracteristică, este și modul de depozitare. Datorită încărcării energetice diferite pe care o transportă, este recomandabil să depozitați pietre negre separat de celelalte bijuterii. Cea mai bună opțiune pentru aceasta este într-o geantă de catifea.

Pietrele negre sunt asociate cu influența lor asupra primei chakre și senzația de împământare pe care o poartă în legătura lor cu Pământul prin chakra rădăcină.

 

STIAI ASTA?

 

Dacă puneți o piatră neagră scufundată într-un vas cu apă în mai multe locuri din casă, aceasta va absorbi energia negativă a celor care au vizitat casa si a oaspeților casei. Este important ca apa să fie schimbată zilnic, astfel încât piatra să-și poată face treaba cu toată forța. Puteți adăuga parfumuri lichidului, inclusiv chimen. Astfel, pe lângă o mascotă pentru casă, vei avea și un accesoriu frumos care răspândește aroma în cameră.

 

PREȚ

 

Vestea bună este că piatra neagră este potrivită pentru orice buget. Valoarea sa variază în funcție de culoare și transparență.De obicei, cele mai ieftine sunt cristalele care au fost supuse prelucrării. Cu cât este mai intensă culoarea și cu cât piatra este mai naturală, cu atât este mai mare valoarea ei. Unele soiuri ajung până la 2.000 de dolari.

Bucățile de piatră prelucrate pot fi găsite la prețuri simbolice care se încadrează perfect în valoarea proiectelor dumneavoastră.

 

DE CE ALEGE EM ARTA?

 

Aici la EM ART veți găsi o bogată varietate de mărgele din diferite tipuri de pietre negre. Fie că alegeți opal, agat, obsidian sau turmalină, prețul corzilor variază de la 7.5 la 75 de lei. Iar calitatea este întotdeauna o prioritate pentru noi.Consultanții experimentați vă vor ajuta să alegeți cea mai potrivită piatră pentru dvs., indiferent dacă alegeți unul dintre cele 14 magazine sau faceți cumpărături online.

 

LIVRARE

 

Deoarece apreciem timpul dvs., vă puteți plasa solicitarea 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

 

După acceptarea comenzii, livrarea preconizată vă va fi în termen de patru zile lucrătoare. Pentru a vă face cât mai ușor posibil, v-am pregătit două metode de plată - prin transfer bancar sau prin transfer poștal prin ramburs.

 

 

 
'