EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pictures by numbers Dimensiune 20x30

Dacă doriți să vă simțiți ca un adevărat artist, picturile pe numere sunt modul ideal de a face acest lucru. Fie că sunt peisaje, naturi moarte, tematice sau cu imagini ale animalului dvs. de companie, picturile pe numere sunt o modalitate de a fi diferit și creativ, putând oferi divertisment pentru fiecare membru al familiei dvs.

Vezi mai mult
13 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (2)
Set de vopsea dupa numere 20x30 cm - Green Forest RAS2285
Nou

Cufundați copilul în lumea artei cu setul nostru de vopsea după număr. Ideal pentru a-și dezvolta abilitățile creative, acest set oferă tot ce au nevoie, de la vopsele la instrucțiuni detaliate. Comanda online!
COD: 851520 Bucata: 1
Pret 39.45 Ron
Adauga la favorite
Kit vopsea dupa numere 20x30 cm - Bulldog RAS20672
Nou
Produse Top

Oferă-i copilului tău magia creativității cu trusa noastră de vopsea după număr. Perfect pentru micii artiști, acest set oferă tot ce au nevoie pentru a-și crea propriile opere de artă. Comanda online!
COD: 851523 Bucata: 1
Pret 39.45 Ron
Adauga la favorite
Kit vopsea dupa numere 20x30 cm - Pantofii roz RAS20631
Nou

Deblocați imaginația copilului dvs. cu setul nostru de vopsea după număr. O modalitate ideală de a-și dezvolta abilitățile creative, copiii se vor bucura de distracția artei plastice. Comanda online!
COD: 851526 Bucata: 1
Pret 39.45 Ron
Adauga la favorite

 

Caracteristica produsului

 

Pictura pe numere este un hobby care permite chiar și persoanelor fără niciun fel de experiență sau cunoștințe de pictură să creeze singuri adevărate capodopere. Pictura pe numere împarte imaginea în secțiuni, fiecare marcată cu un număr care corespunde unei anumite culori. Tot ce trebuie să faceți este pur și simplu să colorați toate secțiunile conturate și numerotate cu vopseaua numerotată corespunzătoare din set. La final, veți obține o operă de artă frumoasă și completă!

Secțiunile conturate și numerotate ale imaginii sunt imprimate pe o pânză de înaltă calitate, iar vopselele preamestecate, precum și pensulele pentru pictură sunt întotdeauna incluse în setul de pictură pe numere.

În anii trecuți, seturile de pictură pe numere erau considerate în principal pentru copii, astfel încât seturile tradiționale erau limitate în tematică și complexitate. La EM ART oferim nu doar o mare varietate de teme, inclusiv: picturi abstracte, animale, peisaje și multe altele, dar puteți alege și dintre diferitele dimensiuni ale picturilor.

 

Cum să pictăm pe numere?

Este tentant să pictați astfel încât să terminați o secțiune a imaginii dintr-o dată, dar acest lucru va necesita mult spălat de pensule și va duce la multă vopsea în exces, care va trebui aruncată. Mai bine începeți cu o singură culoare și folosiți-o până când nu terminați toate elementele care trebuie să fie în acea culoare - de la cele mai mari zone ale culorii respective la cele mai mici. Lucrând de la partea superioară a imaginii în jos ajută la prevenirea ștergerii accidentale.

Începând cu secțiunile mai mari, veți exersa mai mult utilizarea pensulei și a vopselei, până când ajungeți la cele mai mici zone, care pot fi destul de dificil de colorat. Pictura pe numere este un exercițiu excelent pentru controlul pensulei. Știți exact unde trebuie să meargă vopseaua, astfel încât vă puteți concentra complet pe a o plasa acolo și doar acolo.

A avea control asupra pensulei pentru a picta precis până la margine sau un punct specific este o abilitate extrem de importantă pe care fiecare artist ambițios ar trebui să o dezvolte. O veți folosi, de exemplu, când pictați fundalul din spatele unui obiect, adăugați culoare într-un ochi sau întunecați umbra unei vaze și oriunde altundeva unde doriți un contur precis al unui obiect.

Beneficiile picturii pe numere

Pictura pe numere nu este doar o activitate distractivă, ci are și multe avantaje. Printre acestea se numără:

 

  • Îmbunătățirea coordonării ochi-mână — Pictura pe numere va îmbunătăți semnificativ coordonarea ochi-mână. Aceasta este importantă deoarece dezvoltarea coordonării poate duce la un timp de reacție mai bun, precum și la îmbunătățirea agilității și performanței sportive. De asemenea, poate îmbunătăți abilitățile de scris, ceea ce vă poate ajuta să deveniți mai productivi la locul de muncă.
  • Reduce stresul - O metodă modernă prin care adulții pot reduce stresul este colorarea. Este posibil ca pictura pe numere să aibă aceleași efecte ca și coloratul? Coloratul pentru adulți generează sănătate, liniște și, de asemenea, stimulează zonele creierului legate de abilitățile motorii, simțuri și creativitate.„ La fel ca și coloratul, pictura pe numere necesită o concentrare bună, stimulează creativitatea și calmează simțurile. Dacă vă simțiți stresați, pictura pe numere vă poate ajuta să vă relaxați.
  • Încurajează alte demersuri artistice - Este posibil ca unii artiști să fi început să picteze pe numere înainte de a începe să picteze de fapt. Poate că pictura pe numere a fost prima lor interacțiune cu arta. Această tehnică de pictură ar putea debloca o pasiune pentru artă despre care nu știați că există. Nu fiți surprinși dacă pictura pe numere duce la demersuri artistice mai serioase.

 

Sfaturi pentru pictura pe numere

  • Pensulele incluse în set sunt de obicei mici, pentru a vă permite să pictați cele mai mici figuri din imagine, dar acest lucru poate face pictarea formelor mai mari foarte anevoioasă și chiar neplăcută, așa că, dacă aveți o pensulă mai mare, folosiți-o.
  • Începeți cu cea mai întunecată culoare și terminați cu cea mai deschisă sau invers, lăsând toate segmentele care au o culoare mixtă (număr dublu), pentru final. Motivul pentru care recomandăm să faceți culorile în ordinea de la întunecat la deschis (sau invers) este că acest lucru vă ajută să învățați un pic despre ton și saturația culorilor.
  • Păstrați la îndemână un borcan cu apă curată pentru spălarea pensulelor, precum și un prosop pentru ștergerea și uscarea pensulei. Nu scufundați pensula în vopsea până la mâner, ci doar vârful. Mai bine luați vopseaua mai des și în cantități mai mici, decât să riscați să cadeți pe imagine.
  • Fiți răbdători! Nu împrăștiați firele pensulei în încercarea de a picta mai repede o anumită zonă. Aceasta va deteriora rapid pensula și va distruge vârful fin al acesteia. Aplicați o presiune ușoară pentru a îndoi ușor vârfurile firelor și glisați pensula peste suprafață. Gândiți-vă la asta ca la hârtie (sau pânză) care trage vopseaua din pensulă, în loc să folosiți pensula pentru a împinge vopseaua în jos.

 

Gama de prețuri

 

Toate picturile pe numere cu dimensiuni de 20x30 cm, care sunt oferite în magazinele EM ART, le veți găsi la prețuri accesibile.

 

De ce EM ART?

 

EM ART este o rețea de magazine pentru hobby și materiale craft cu un statut consolidat pe piața artiștilor hobby. Compania dispune de 14 locații în întreaga țară și o mare varietate de produse și materiale hobby, art și craft, destinate atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori și persoane care doresc să învețe ceva nou sau să descopere un nou hobby.

La EM ART veți găsi tot ce aveți nevoie pentru noul dvs. proiect sau hobby.

'