EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Goblen de diamante marea

Misterios, variabil, vast - fascinanta lume marină. Toate acestea le puteți experimenta atunci când aranjați goblene diamantate cu motive marine. Sirene, delfini, nimfe și multe alte imagini marine pot fi descoperite în bogatul catalog EM ART.

Vezi mai mult
31 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Tablou cu diamante 30x40 cm cu diamante rotunde cu rama - Tropicana YSG0235
Nou

COD: 851458 Greutate 760 gr Bucata: 1
Pret 68.38 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Kit vopsea dupa numere 40x50 cm - Delfinii de noapte BFB1299
Nou

COD: 851411 Greutate 360 gr Bucata: 1
Pret 76.27 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Goblen diamant 30x40 cm diamante rotunde lipire integrala cu rama -You and I YSG1775

COD: 850270 Greutate 450 gr Bucata: 1
Pret 68.38 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Goblen cu diamante 20x30 cm diamante rotunde lipire integrală cu rama - Navă într-o sticlă YSB148
Produse Top

COD: 850313 Greutate 370 gr Bucata: 1
Pret 47.34 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Goblen cu diamante 20x30 cm diamante rotunde lipire integrală cu rama - Nava libertății YSB175

COD: 850311 Greutate 360 gr Bucata: 1
Pret 47.34 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Goblen diamant 30x40 cm diamante rotunde lipire integrala cu rama - Clownfish YSG7360

COD: 850255 Greutate 460 gr Bucata: 1
Pret 68.38 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Goblen diamant 30x40 cm diamante rotunde lipire integrala cu rama - Cocktailuri de vara YSG4304

COD: 850223 Greutate 570 gr Bucata: 1
Pret 68.38 Ron
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus cutie
Adauga in Cos

Goblene diamantate marine

 Pentru prima dată am auzit despre pictura cu diamante în 2010 din China și de atunci pictura cu diamante câștigă popularitate în fiecare colț al lumii. Dacă aveți nevoie de o ieșire creativă, această formă unică de artă este calea corectă.

 Pictura cu diamante are multiple beneficii pentru sănătate; una dintre ele este activitatea fără stres. Deși este foarte recomandată ca o ieșire creativă pentru relaxare, alinarea stresului și relaxare, poate deveni extrem de captivantă.

 Referindu-se la nume – cu accent pe „pictură”, s-ar putea să fiți surprinși să aflați că pictura cu diamante nu are nimic de-a face cu vopselele și pensulele.

 Pictura cu diamante are beneficii pentru sănătatea mintală!

 Beneficiile pentru sănătatea mintală ale picturii cu diamante nu pot fi supraestimate. Când cineva creează ceva frumos prin artă, el hrănește mintea creativă, eliberând în același timp tensiunea mentală.

 Nivelul scăzut de stres duce la un mod de viață mai bun, îmbunătățit și ajută la îmbunătățirea sănătății mentale în general.

 Pictura cu diamante ajută la meditație!

În timp ce realizați pictura dumneavoastră cu diamante, puteți deveni mai conștienți prin concentrare și mișcări repetitive.

 Pictura cu diamante ajută în caz de stres și anxietate!

Participarea la orice formă de artă poate ajuta la eliberarea minții de griji sau orice cauzează stres, concentrându-ne doar pe aspectele pozitive ale vieții; pictura cu diamante nu este diferită.

 Pictura cu diamante oferă o comunitate!

Poate fi satisfăcător să găsești o comunitate legată de același lucru. Pictura cu diamante oferă această oportunitate de a fi parte dintr-o mare comunitate de persoane care se bucură la fel de mult ca și voi. Puteți găsi grupuri de persoane care pot deveni prieteni pe viață pe diverse rețele sociale.

 Lumea marină și goblenele diamantate

 Meduzele, caii de mare, pisicile de mare, peștii și crabii de mult timp navighează în peisajul creativ, inspirând bijutieri să proiecteze broșe, cercei, coliere, pandantive, brățări și inele.

 Încă din anii ’20, locuitorii mării au fost o temă preferată în designul casei Bovin. Mai târziu, Jean Schlumberger a creat mai multe bijuterii frumoase pentru Tiffany&Co, unele dintre ele, după cum v-ați putea imagina, inspirate de locuitorii lumii marine. Clema Shell și clemele Starfish de la Tiffany, uimitoarea brățară pește cu solzi decorați cu safire, spineli și diamante, au fost un festin pentru ochi.

 Am adunat o galerie frumoasă de goblene diamantate cu motive marine, creaturi marine strălucitoare, cai de mare pierduți, țestoase, pisici de mare și pești leu zburători, toți pregătiți să înoate prin valuri.

 Peștii ne atrag datorită frumuseții, precum și datorită semnificației simbolice pe care o poartă în diferite culturi. În cultura feniciană, de exemplu, peștele reprezintă noroc și fertilitate. Un simbolism similar poate fi găsit și în religiile monoteiste.

 

 Tipuri de goblene diamantate cu motive marine de la EM ART

 Goblenele diamantate cu motive marine din magazinele EM ART sunt disponibile în dimensiuni de 21x25, 20x30, 30x40, 40x50, 40x50 3D.

Selecția aleasă include goblene diamantate care vor satisface orice gust.

 Prețuri mici de la EM ART

 Prețurile pe care le oferim pentru dvs. la goblenele diamantate cu motive marine în magazinele EM ART sunt surprinzător de mici. Alegeți după gustul dvs. și bucurați-vă de rezultate minunate.

 De ce să alegeți EM ART?

Aici veți găsi o abundență de materiale de care aveți nevoie pentru a crea fără limite. Alegeți produsele dvs. ușor, prin intermediul unui motor de căutare cu filtre, răsfoiți ușor produsele noi, produsele de top și cele pe care le achiziționați cu discount. Veți primi informații competente despre disponibilitatea articolelor și despre tot ce vă interesează în legătură cu achiziția dvs. Dacă căutați inspirație pentru proiectele dvs., vizitați blogul EM ART. Vă vom ajuta să transformați evenimentele personale și de familie în momente de neuitat.

 De ce să ne încredeți?

 Ce vă oferim?

Varietate de produse

În magazinele noastre puteți găsi gama completă de produse pentru proiectele dvs. de hobby, iar noi vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună soluție pentru dvs. și lucrarea dvs.

Siguranță

La EM ART veți găsi doar produse originale cu proveniență garantată. Suntem profesioniști și dorim să vă oferim o varietate de produse pentru realizarea ideilor dvs. de înaltă calitate, care să garanteze securitatea dvs. și protecția investiției dvs.

Experiență și competență

De ani de zile lucrăm cu clienți individuali, mici, medii și mari. Indiferent de ce facem, abordăm întotdeauna personal. Suntem mândri de echipa noastră de tineri, dar experți specialiști, care cunosc condițiile de lucru în domeniul nostru, astfel încât pot să vă ofere cele mai potrivite produse oferite de noi.

Grijă

Achiziționând materialele dvs. de la noi, vă încredințați unui partener de încredere, pe care vă puteți baza și după vânzare. Vom răspunde la toate întrebările dvs. și vom oferi îngrijire profesională pentru nevoile dvs. de materiale pentru creativitate.

Disponibilitate permanentă

Suntem disponibili online 7 zile pe săptămână și suntem întotdeauna online, gata să răspundem la întrebările clienților noștri.

 Comandă și livrare

Faceți comanda dvs. oricând - 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar coletul va ajunge la dvs. în câteva zile lucrătoare. Indicați o adresă convenabilă pentru dvs., fie că este acasă sau la biroul unei companii de curierat.

Avantajele cumpărăturilor online

Confort și liniște - nimic nu poate înlocui confortul propriei case în fața aglomerației din magazine. Compararea liniștită a produselor și serviciilor, analiza și evaluarea produselor, sunt activități care se fac mult mai ușor de la computerul de acasă sau de la birou, decât în magazinele aglomerate și pline. Acest avantaj al cumpărăturilor online este deosebit de important în zilele reci de iarnă sau în perioadele aglomerate de sărbători.

 Economie de timp - este un fapt că pentru oamenii mai ocupați, aceasta este o privilegiere deosebit de importantă. Astfel, dacă nu aveți timpul necesar pentru plimbări interminabile în alegerea hainelor, cadourilor și produselor de orice tip - atunci cu ușurință puteți combina acest lucru cu cafeaua de dimineață la birou sau cu cina acasă.

 Economie de bani - unul dintre cele mai mari avantaje ale cumpărăturilor este marja scăzută a prețurilor produselor și serviciilor. Astfel, dacă pe un anumit site prețul unui produs este unul, în magazin va fi cu totul diferit și majorat. Pe lângă prețurile scăzute, sunt variate și modalitățile de plată - în numerar la primire, prin cont bancar, cu cardul, prin mandat poștal.

'