EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Malachit pietre naturale și semi-prețioase

Malachitul are culori diferite, dar toate în gama verde. Cel mai popular malachit de astăzi este verde intens. Lustruirea acestui mineral este sticloasă. Malachitul înseamnă iarbă moale. Suprafața pietrei este foarte fragilă. În general, malachitul este fragil și predispus la zgârieturi. Chiar și astăzi, pentru cunoscătorii unor astfel de resurse naturale, malachitul este extrem de scump. În trecut, în Egipt, malachitul era folosit chiar ca machiaj, purtat doar de faraoni și de unii oameni influenți. Într-o etapă ulterioară, malachitul a fost folosit și atârnat pe amulete, despre care se crede că protejează împotriva pericolelor. EM ART a selectat pentru dvs. o gamă largă de șiruri de Malachite naturale și sintetice.

Vezi mai mult
16 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (4)
Snur de margele piatra semipretioasa MALACHIT bila colorata naturala 8 mm ~45 bucati
Nou
Produse Top

COD: 181733 Greutate 36 gr Bucata: 45
Pret 27.88 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
22.30 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa MALACHIT bila colorata naturala 12 mm ~33 bucati
Nou
Produse Top

COD: 181735 Bucata: 33
Pret 49.71 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
39.77 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele cu șnur din piatră semiprețioasă MALAHIT SINTETIC BILA 6 mm ~ 64 bucăți

COD: 141592 Greutate 17 gr Bucata: 64
Pret 11.05 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
7.73 Ron
/ 5 set +
Adauga la favorite
Margele de coarde semicrețioase piatră MALAHIT SINTETIC BILE 8 mm ~ 48 bucăți ~ 40 cm

COD: 141593 Greutate 30 gr Bucata: 48
Pret 13.15 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
9.21 Ron
/ 5 set +
Adauga la favorite

Malachit - Oglinda sufletului

 

Nu poți să te uiți la această frumoasă piatră și să nu te gândești la pace, prosperitate și satisfacție. Acest lucru se datorează nuanțelor delicate de verde de malachit, care curg din verde ierbos, prin uleios până la verde închis. Numele de malachit provine din cuvântul grecesc „malakos” - „moale”.Aceasta este o piatră care este un accesoriu obligatoriu pentru viața agitată a orașului, înfășurată în rutină și smog. Pe lângă faptul că vă amintește de o primăvară înflorită, această bijuterie naturală funcționează pentru a purifica mediul înconjurător și adaugă un sentiment de legătură cu natura.Conform artefactelor antice, malachitul este cunoscut omenirii încă din 4000 î.Hr. A fost exploatat în minele regelui Solomon, care se aflau sub patronajul zeiței frumuseții, iubirii și maternității - Hathor.În Egiptul antic, era folosit ca un instrument puternic cu care nobili egipteni luau decizii înțelepte. Femeile foloseau pigment extras din pulberea sa pentru a-și alcatui pleoapele.După cum probabil ați ghicit, malachitul poartă vibrațiile abundenței și dezvoltării personale, precum și bogăția spirituală pe care o purtăm în noi.

 

Proprietăți și aplicație

 

Dacă în vreun fel te simți atras de această frumoasă piatră, atunci acesta este un semn sigur că a sosit timpul să te schimbi.

 

Meditatie

 

Orice ai căuta - bani, putere, dragoste - malachitul te va ajuta să faci distincția între abundența spiritului și bogăția banilor.Cunoscută și sub denumirea de „Piatra Transformării”, malachitul este o piatră folosită ca instrument puternic pentru a ne concentra asupra noilor înălțimi și, în același timp, a sparge cătușele prejudecăților care ne opresc. Acesta este unul dintre motivele pentru care este adesea folosit în meditație. Amplasat în zona chakrei inimii, acesta își radiază propriul model energetic pentru a deschide inima către noua iubire.

 

Proprietăți de vindecare

 

În lumea cristalină a vindecării, malachitul este cunoscut ca gardianul inimii. Fie că își revine după o rană severă sau rătăcesc în căutarea căii corecte, piatra îi conferă un sentiment de vitalitate și ușurare spirituală.Este extrem de util pentru persoanele care au o problemă cu o schimbare bruscă a dispoziției. Energia sa de vindecare va servi ca transformator.In medicina alternativă este utilizat pentru tratarea durerilor de inimă, precum și pentru sarcina ușoară. Se spune că are capacitatea de a curăța ficatul de toxine.Dacă suferiți de amețeli sau vă este frică să zburați, asigurați-vă că ați pus o bucată de piatră în buzunar.

 

Incredere

 

Există convingerea că malachitul vă poate proteja de un accident sau de un accident. Acest lucru se datorează puterii sale de a prezice evenimente viitoare, întărindu-ți simțurile.

 

Bijuterii

 

Culoarea sa verde strălucitoare și strălucirea orbitoare îl fac extrem de atractiv pentru fabricarea bijuteriilor. Foarte des malachitul este lustruit suplimentar cu ceară pentru a-și umple crăpăturile naturale și a dobândi o strălucire mai mare.

 

Malachit si semne zodiacale

 

Singurul lucru despre această piatră este că este una dintre puținele care au un efect benefic asupra tuturor chakrelor. Desigur, are cel mai benefic efect asupra inimii.Este asociat cu planeta Venus și cu semnele zodiacale Capricorn și Fecioară.

 

Care este pretul pietrei ?

 

Utilizarea pe scară largă a malachitului contribuie la prețul său accesibil. La noi la Em Art puteți găsi o mare varietate la prețuri mici. Fie că alegeți uleiul preferat verde, portocaliu sau albastru-verde, am pregătit o selecție uriașă de bile colectate în șiruri de diferite dimensiuni.

Prețurile articolelor variază între 12.5 și 37.5 lei, în funcție de tipul de produs. Consultanții noștri experimentați vă vor ajuta cu alegerea atât în cele 14 magazine, cât și dacă plasați comanda dvs. online pe site-ul nostru.Acceptăm comenzile dvs. 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

 

Observatii:

Aceste proprietăți curative nu înlocuiesc examinarea unui medic și nu garantează un tratament eficient, dacă este necesar, de către un specialist într-un anumit domeniu. Metodele sunt utilizate ca un ajutor în atenuarea bolilor enumerate. EM Art Ro nu este responsabil pentru eficacitatea tratamentelor alternative.

'