EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Materiale de turnare

Materialele de turnare pe care vi le oferim includ gips, marmură, cretă, piatră lichidă și silicon. De asemenea, siliconul este folosit pentru fabricarea matrițelor. Asigurați-vă de prețurile mici și scufundati-va în lumea creativă a produselor noastre, unde veți găsi multe idei și inspirații  noi.

Vezi mai mult
4 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (2)
Marca (2)
Silicon pentru turnare LORKA cu două componente 200 ml și întăritor 15 ml
Produse Top

COD: 842204 Greutate 300 gr Bucata: 1
Pret 36.82 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Piatra lichida LORCA 1 kg
Produse Top

COD: 842065 Greutate 1000 gr Bucata: 1
Pret 5.26 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos

MATERIALE PENTRU TURNARE

Aici veți găsi o varietate de materiale pentru turnare, inclusiv: ipsos, marmură, cretă, piatră lichidă și silicon.

Vom prezenta acum fiecare dintre materialele de mai sus  separat pentru a vedea mai îndeaproape fiecare dintre ele.

 

GIPS

Gipsul este un mineral foarte moale, cu proprietăți de legare. Gipsul este format din elementele chimice calciu, sulf, oxigen și apă. Pe scurt, un material ecologic, fără cusur biologic, folosit în construcții încă din vechii egipteni.

Gipsul are același pH ca și pielea umană, nu are miros și este complet inofensiv.

 

MARMURĂ

Marmura este o rocă metamorfică formată din calcit sau dolomit (acestea din urmă sunt numite marmură de dolomit). Culoarea variază de la alb pur la tot felul de nuanțe de culoare.

Marmura este produsă prin descompunerea calcarului, care nu se află în cochilii de animale și plante. Termenul de „marmură” în geologie este limitat la rocile metamorfice în care mineralele carbonatice s-au recristalizat.

Acest proces crește în general dimensiunea medie a granulelor, ceea ce conferă marmurei un aspect strălucitor și atractiv. Strălucirea este motivul pentru care o numim așa - din grecescul marmaros - strălucitor.

 

CRETA

Cele mai comune sunt trei tipuri de crete scrise:

 • creta uscata,
 • cretă uleioasă,
 • cretă de ceară.

Creta de unt este făcută din pigmentul uleiului de in, care este presat.

Cretele uscate sunt produse într-un mod similar, dar nu folosesc ulei. Creioanele de ceară sunt realizate pe baza de ceară și pigmenți de cea mai bună calitate.

Există două tipuri principale de cretă: moale și tare. Cretele moi constau în principal din pigment pur și o cantitate mică de liant. Creta tare folosește o cantitate mai mare de liant.

Cretele sunt utilizate pe scară largă atât în școală, cât și în multe domenii diferite ale industriei și producției. În dezvoltarea acestor produse se acordă o atenție deosebită calității, durabilității, ușurinței de utilizare și impactului asupra mediului.

Toate produsele îndeplinesc cerințele actuale privind emisiile în atmosferă și sunt complet inofensive pentru mediu. Acestea și alte caracteristici asigură o marcare fiabilă și, în același timp, de lungă durată a suprafețelor inscripționate.

 

PIATRA LICHIDA

Permite turnarea ușoară a diferitelor forme și, cel mai important, o post-procesare ușoară. Materialul permite gaurirea, taierea si finisarea cu scule standard. Are densitatea și rezistența potrivite, care crește în timp.

Poate fi colorat si prelucrat cu diverse produse.Se foloseste de obicei la turnarea in matrite si matrite.

 

SILICON

Siliconul este un material polimeric mixt organic-anorganic (cauciuc).

Proprietățile pe care le are sunt:

 • rezistenta la temperatura,
 • hidroizolație (hidrofobie),
 • rezistență la oxigen, ozon și lumină ultravioletă,
 • duritate,
 • izolare electrica buna,
 • reactivitate chimică scăzută (nu reacționează ușor cu alte elemente și compuși chimici),
 • izolare buna.

 

APLICAȚIE ȘI SCOP

Materialele de turnare sunt o necesitate pentru artiștii profesioniști și sunt grozave pentru a face cadouri handmade sau pentru a împrospăta interiorul acasă de către iubitorii de hobby-uri și eforturi de artă. Cu ajutorul unei game largi de materiale de turnare, se pot face atât de multe lucruri pentru a vă dezvolta creativitatea și gândirea creativă.

Una dintre cele mai frecvente aplicații ale tencuielii pentru turnare este aceea de a pune mâna sau piciorul copilului pentru a face amprente, astfel încât să aveți mereu o amintire a vremii când era mic.

Cu ajutorul siliconului poți realiza decorațiuni originale uimitoare de Crăciun pentru bradul de Crăciun, pe care apoi le poți acoperi cu mai multe straturi de zăpadă artificială și le poți sigila totul cu oja transparentă sau fixativ cu o fixare foarte puternică. În cele din urmă, veți avea minunate jucării de Crăciun realizate manual de agățat pe brad sau de oferit prietenilor.

Poți realiza nu doar jucării de Crăciun, ci și diverse decorațiuni de artă în forme neregulate, care dacă sunt apoi decorate corespunzător ar putea deveni accesorii unice pentru tine și prietenii tăi.

Cu piatra lichida si marmura puteti realiza bijuterii frumoase, cum ar fi bratari si coliere. Astfel iti vei crea propriul stil si design, ceva original si complet unic.

Există nenumărate idei, ai nevoie doar de ideile tale și de imaginația ta pentru a crea lucruri minunate.

 

CUM  SE UTILIZEAZA   PIATRA  LICHIDA?

Se toarnă 180 ml într-un recipient adecvat. apa si adaugam 500 g de amestec. Se amestecă energic până se obține o pastă omogenă. Se lasa sa se ingroase usor aproximativ 5 minute, apoi se amesteca din nou, drept urmare piatra lichida se relaxeaza si se lichefiaza. Amestecul finit este turnat în forma pre-preparată.

Pentru a facilita separarea, se recomandă ca forma să fie preacoperită cu puțină grăsime sau acoperită cu folie, nailon sau alte acoperiri ușor detașabile.

În funcție de temperatura ambiantă, forma capătă treptat proprietăți de rezistență. După 24 de ore, forma este verificată și dacă există rezistență poate fi îndepărtată. Daca materialul este inca moale, mai lasati 12-24 ore, in functie de temperatura.

 Acest lucru nu împiedică procesarea părților vizibile și accesibile ale acestuia. Este încă moale, ușor de tăiat, găurit și finisat cu unelte adecvate - daltă, pile metalice, lemn și multe altele. În timp, puterea crește și prelucrarea devine mai dificilă. Puterea maximă este atinsă după 20 de zile.

Forma finită este de dorit să fie acoperită cu grund și, dacă se dorește, poate fi decorată cu toate mijloacele de decoupage. La amestec se poate adăuga acrilic mat sau luciu pentru a da culoarea dorită.

În cele din urmă, uneltele folosite sunt curățate cu apă caldă.

 

O PARTE  DIN  PRODUSELE NOASTRE

Aici pe site, precum și în magazinele noastre fizice veți găsi o varietate de materiale de calitate pentru turnare precum:

 • Ludra ceramică LORKA, 800 g;
 • Silicon pentru piese turnate LORKA, bicomponent, 200 ml., Cu intaritor 15 ml.;
 • Banda de ipsos / bandaj / pentru modelat Mont Marte, 10x450 cm .;
 • Tencuiala pentru turnare Mont Marte, 1 kg.;
 • piatra lichida LORKA, 1 kg;

 

GAMA DE PREȚURI

Toate materialele de turnare pe care le veți găsi la noi sunt la prețuri extrem de mici și accesibile, variind de la 3.75 RON la 32.55 RON.

 

DE CE EM ART?

Pe site-ul nostru actualizat veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a implementa oricare dintre ideile sau proiectele dvs. Și în cazul oricăror întrebări sau întrebări, veți fi servit și ghidat de consultanții noștri experimentați.

Magazinele noastre au o varietate impresionantă de materiale de turnare și tot ce aveți nevoie pentru a vă realiza toate ideile și proiectele. Calitatea este ridicata si preturile mici. Și toate acestea pentru a vă putea satisface fiecare dorință.

Sunt extrem de practice si usor de folosit. Le poți include în oricare dintre ideile sau proiectele tale și cu siguranță nu vei greși.

În aceeași categorie „Paste și ceară structurale” veți găsi și o gamă largă de paste și ceară antică, grunduri, lacuri și aditivi pentru acrilic și decoupage și efecte, medii, patina și pulberi.

Aici veți găsi o mare varietate de pensule, role, spatule, pânze, baze, vopsele și tot ce veți avea nevoie pentru a crea o adevărată capodoperă și a transforma orice idei sau proiecte în realitate.

 

LIVRARE

Pentru comenzi si livrare, va informam ca la achizitionarea de pe site plata ramburs se poate face prin mandat postal sau prin transfer bancar. Încercăm să vă fie cât mai ușor posibil pentru dumneavoastră, clienții noștri, pentru că știm cât de valoros este timpul dumneavoastră.

Comenzile pot fi plasate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar livrările se fac în termen de 4 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

Vă asigurăm că toate datele personale furnizate de dumneavoastră vor fi protejate în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal.

'