EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pietre de cristal Jasper, cuarț, bijuterii DIY, vindecare, chakra, energie

Cristalul Jasper este piatra-minune a naturii. Este cunoscut sub numele de cristal de vindecare asociat cu chakrele rădăcinii sacre, ceea ce îl face un instrument util pentru împământare atunci când este nevoie. De asemenea, crește cantitatea de chi. Este un agregat polimineral de cuarț. Vă oferim întreaga gamă de soiuri de cea mai hrănitoare piatră de pe planetă pentru colecția dvs. de margele de bijuterie și bijuterii. Faceți-vă timp și uitați-vă la toată varietatea și puteți comanda imediat, găsind cel mai bun preț.
Vezi mai mult
56 articole | pagini 1/2
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Mărgele cu șir de piatră semiprețioasă Jasp Australia Margele de clasă A 12mm ~ 32 bucăți

COD: 144449 Greutate 70 gr Bucata: 32
Pret 68.91 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șireturi mărgele piatră semiprețioasă YAPIS Ball Dalmatian 12 mm ~ 33 bucăți

COD: 142115 Bucata: 33
Pret 23.67 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele sir piatră semiprețioasă JASPERS LEOPARD LEATARD bead 8 mm ~ 45 bucăți

COD: 142153 Greutate 30 gr Bucata: 45
Pret 26.83 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șireturi mărgele piatră semiprețioasă Bilă Jasp Dalmatian 8 mm ~46 bucăți
Produse Top

COD: 142113 Greutate 35 gr Bucata: 46
Pret 15.52 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Praguri de coarde Piatră semiprețioasă JASP LEOPARD Bila 10mm ~ 38 bucăți

COD: 142154 Greutate 54 gr Bucata: 38
Pret 36.56 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
25.59 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele  șnururi piatră semiprețioasă JASP Bilă Dalmatiană 6 mm ~ 64 bucăți
Produse Top

COD: 142112 Bucata: 95
Pret 12.62 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șireturi mărgele piatră semiprețioasă JASP Ball Dalmatian 10 mm ~ 39 bucăți

COD: 142114 Greutate 54 gr Bucata: 50
Pret 18.94 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Mărgele de coarde Semi Prețioase Piatră Jasp Bile de piele Leopard 6mm ~ 68 bucăți
Produse Top

COD: 142152 Bucata: 68
Pret 23.41 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa LEMN DE JASPER bila naturala 10 mm ~38 bucati

Șir de mărgele din piatră semiprețioasă LEMN Jertf în formă de bilă
COD: 140864 Bucata: 38
Pret 21.04 Ron
Adauga la favorite
Perle de coarde Semi Prețioase Bile din lemn Jasp 8 mm ~ 46 bucăți

Șir de mărgele din piatră semiprețioasă LEMN Jertf în formă de bilă
COD: 140863 Bucata: 46
Pret 16.31 Ron
Adauga la favorite
Snur de margele piatra semipretioasa JASPER ROSU LANDSCAPE bila 6 mm ~60 bucati

Șir de mărgele din piatră semiprețioasă YASPIS DE PAISAJ RED
COD: 141362 Bucata: 60
Pret 13.68 Ron
Adauga la favorite

Video canal de la EMART

Bratara de protectie

Astăzi este o altă zi a creativității EMART și îți vom arăta cum să faci singur o brățară de protecție cu pietre naturale.

JASPIS - SECRETELE MAGICE ALE PUTERILOR SALE

 

Jasper este o piatră semiprețioasă greu de descris cu o singură culoare și o singură dimensiune. O adevărată capodoperă a naturii, care combină frumusețea cerului de noapte, culorile încântătoare ale câmpurilor de mac, liniștea pădurii veșnic verzi și nisipurile fierbinți ale deșertului. Fiecare piatră de acest tip este unică prin stil și culoare.Este posibil să fi dat peste ea cu numele maiestuos „Păzitor Suprem”, care derivă din capacitatea jaspului de a disipa energia pământească care aduce putere, vindecare și stabilitate.Numele său provine din cuvântul grecesc iaspis, care înseamnă „agat”.Înapoi în timp, piatra semiprețioasă și-a pus amprenta asupra mai multor civilizații. Șamanii, preoții, triburile nativilor americani și chiar regalitatea au folosit jasp pentru a trata diferite organe. Considerat un protector sacru și puternic, jaspul este un simbol al lumii fizice și al vieții de apoi.Chiar și vechii egipteni și-au dat seama de puterea sa și au folosit piatra ca amulete ale faraonilor. Extrem de curios este faptul că cristalul este a douăsprezecea piatră din pieptarul pietrelor prețioase ale marilor preoți evrei. Însuși apostolul Petru trebuia să aducă jasp pe stâncă, care a devenit o mănăstire pentru prima biserică a lui Hristos.

 

STIAI ASTA ?

 

Există o legendă că, dacă porți jasp din ziua nașterii tale, toată viața ta va fi însoțită de o forță de protecție care te protejează de înec sau accident.

 

 VARIETĂȚI ȘI SECRETELE MAGICE LOR

 

O varietate densă și opacă de cuarț, această piatră este una dintre cele mai bogate în varietăți de cristale. Diversitatea se regăsește și în diferitele sale forme găsite în natură. În funcție de culoarea dominantă, se determină semnificația și proprietățile acesteia.

  • Jasper negru. Aceasta este forma de silex a pietrei, numită și basanit. Este renumit pentru influența sa puternică asupra abilităților fizice și mentale ale unei persoane. Se spune că are puterea de a proteja împotriva blestemelor și de a ajuta la găsirea bunurilor pierdute. Potrivit cercurilor oculte, jaspul negru facilitează visele profetice și claritatea viziunilor oracolului.
  •  Jasper albastru. Îl poți recunoaște după culorile cerului și petele întunecate care se formează în miezul său. Este asociat cu nobilimea spiritului și a conștiinței. Dacă îți lipsește curajul de a face față nedreptății, această piatră este primul tău ajutor. Este, de asemenea, utilizat pentru terapii anti-stres, precum și pentru pubertate severă.
  • Jasper maro. Această formă de jasp are tonuri de maro intens, care se amestecă între auriu până la maro roșiatic. Există vene colorate limpezi. La fel ca culoarea sa caracteristică, este asociată cu Pământul și atracția gravitațională. Aduce stabilitate și echilibru, ameliorează atacurile de frică și anxietate. Ameliorează atacurile de panică și izbucnirile de furie. Facilitează meditația profundă și ajută la conectarea cu viețile trecute
  • Jasper dalmațian. Cel mai adesea are pete de culoare bej sau maro, care o asociază cu rasa dalmatiană. Este considerată o piatră de protecție care suprimă scepticismul și dezamăgirea. Este potrivit pentru întărirea legăturilor de familie și a relațiilor dintre prieteni.
  • Jasper verde. Aceasta este cea mai rară și mai valoroasă varietate de piatră semiprețioasă. Culorile sale variază de la verde de primăvară la verde uleios. Din cele mai vechi timpuri, ei au apreciat puterea jaspului verde de a calma spiritul și de a alunga gândurile obsesive. Se credea că are puterea de a suporta fertilitatea pentru recoltare și de a provoca ploi în perioadele secetoase. Dacă aveți nevoie de armonie, această piatră vă va permite să obțineți un control complet asupra gândurilor și acțiunilor voastre. Este, de asemenea, utilizat pentru somn liniștit și neatins.
  • Jasper oceanic. După cum puteți ghici, acest soi este asociat cu marea și forțele sale. Se mai numește Sea Jasper sau Piatra Atlantidei. În mod curios, este exploatat numai la maree joasă pe țărmurile îndepărtate din nord-vestul Madagascarului. Jasperul oceanului poartă energia blândă și echilibrată a empatiei și a iubirii de aproapele.
  • Jasper roșu. Jasperul roșu are o energie care crește rezistența și vitalitatea. Vă ajută să vă amintiți visele uitate și să urmați calea spre realizarea lor
  • Jasper galben. Culorile sale variază de la galben cald însorit până la auriu nisipos. Dacă îl porți o perioadă lungă de timp, te va ajuta să-ți construiești încrederea în tine și să îți elimini grijile.
  • Jasper leopard. Cu această piatră triburile indiene au convocat animalele care erau conducătorii spirituali ai tribului. Până în prezent, în cercurile oculte se crede că el are puterea de a ne chema ghidul spiritual.

 

ENERGIE FIZICĂ DE VINDECARE

 

Jasper în toate soiurile sale este considerat un cristal care ajută la regenerarea țesuturilor și a organelor interne. Se utilizează pentru tratarea problemelor cu rinichii, splina, ficatul și stomacul.

 Terapeuții cu cristale pregătesc un decoct cu apă de jasper pentru a trata problemele digestive și problemele senzoriale, cum ar fi pierderea gustului și a mirosului. Pentru persoanele cu capilare sensibile și sângerări nasale frecvente, jasperul ajută și are un efect miraculos și ameliorează problema.

Se spune că ajută chiar și la gută și epilepsie.

 

ZODIACII ȘI RELAȚIA LOR CU JASPIER

 

În funcție de culoarea pietrei, se determină legătura acesteia cu lunile specifice de naștere. Deși nu este general acceptată, există convingerea că piatra este un prieten fidel al celor născuți în martie.Are un efect benefic asupra semnelor zodiacale Capricorn și Rac. Energia sa magnetică este, de asemenea, atractivă pentru reprezentanții semnelor zodiacale Berbec și Scorpion, pentru care sunt potrivite toate soiurile de piatră.

 

LA CE PREȚ O PUTEM GĂSI?

 

Fie că alegeți o brățară, un rozariu sau alte bijuterii, prețul său la Em Art variază în funcție de mărimea și numărul de pietre - între 7 și 50 de lei.Accesibilitatea sa îl face potrivit pentru realizarea de brățări în care să joace un rol major sau ca accent în confecționarea colierelor.Tot ce aveți nevoie sunt câteva pietre, un cablu transparent și imaginație pentru a vă crea propria mascotă.

 

DE CE  SA AVEM ÎNCREDERE  IN EMART?

 

Avem 14 magazine fizice în orașele Varna, Yambol, Shumen, Haskovo, Veliko Tarnovo, Stara Zagora, Plovdiv, Sofia și Burgas, iar anii de încredere cu clienții noștri ne fac un brand recunoscut în comerțul cu hobby-uri și materiale kraft . Pentru clienții noștri din alte locuri oferim un catalog bogat în magazinul online, în care consultanți experimentați vă vor îndruma în alegerea produsului cel mai potrivit pentru dvs.

 

LIVRARE

 

Livrarea se face prin intermediul companiilor de curierat, iar plata se face prin ramburs prin mandat poștal sau prin transfer bancar. Deci, puteți primi produsele noastre într-un birou de curierat convenabil și de ce nu la ușa dvs.Deoarece știm că așteptați cu nerăbdare expedierile dvs., vă oferim livrarea în termen de 4 zile lucrătoare de la confirmarea solicitării pe site.

 
'