EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Sireturi de mână Martisor EM ART

Martisoare manuale cu cordon și mărgele. Martenite ieftine la prețuri cu ridicata.

Vezi mai mult
6 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (2)
Snur cu margele mix 5 pachete / 5 bucăți
Produse Top

COD: n112 Greutate 26 gr
Pret 8.55 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Snur cu mărgele mix 5 pachete de 10 bucăți
Produse Top

COD: n117 Greutate 26 gr
Pret 11.18 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Snur mix 5 pachete de 10 bucăți
Produse Top

COD: n114 Greutate 26 gr
Pret 11.18 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Snur Martisor cu o bila de 10 bucăți

COD: n985
Pret 5.26 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Snur Martisor 10 bucăți

COD: n984 Greutate 7 gr
Pret 3.95 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos

CUPE HANDMADE

Martenitsa , numit Mai mult  martinka , marta , marticka , gadaluska , kichilka , reprezinta ritual decor din răsucit fire , care Tot a pune pe 1 martie pentru sanatate . Martenitsa e mica un ornament care este bine fabricat pe scurt din lânos sau bumbac fire în două de bază culori – alb și roșu . Acest lucru este tipic bulgară obicei , la care bulgarii Tot ei tipă fiecare an pe 1 martie - sărbătoarea bunica Martha .

Aceasta bulgară simbolul este nominalizat din Bulgaria , Nord Macedonia , Moldova și România si a intrat in reprezentant listă pe UNESCO pentru elemente pe intangibilul cultural moştenire pe umanitate .

 

Distribuție și origine pe martenitsa

 

Obiceiul da Tot se leagă martenici este caracteristic pentru Balcanii peninsula si a devenit una balcanica _ traditie . Este prezent în România și Moldova , unde martenitsa Tot numit mărţişor ( mărţişor ). S martenitsi Tot cântă și în bulgară din punct de vedere etnic teritorii , rămas în limite pe vecinii ţările – cele occidentale suburbii , Republica Macedonia ( numit martini ), De Nord Grecia ( martie ) și regiuni Gol Burdo și Prespa în Albania ( Monjak ).

Cu altii cuvinte martenitsa este familiară pe cel mai mare parte din populatia pe Balcanii , dar în principal bulgarii sunt reușit să -l transforme într- un obiect ritual -artistic valoare care de - a lungul anilor minerit Tot mai mare adică , ca Tot se încadrează în cultural viaţă pe tara .

Se vacanţă pe bunica Marta în bulgară tradițiile este un simbol pe primavara aduce _ o dorință pentru sănătate și fertilitate la început pe cel nou ciclu în natură . Primul Martie note venirea pe bunica Martha , cea mitologică imagine în bulgară folclor , personificare variabila lună martie .

Traditia Tot se leagă de antic păgân istorie din Balcanii peninsula conectata la toate _ agricol culte la natura , ca niste din cel mai specific Caracteristici pe 1 martie rit şi mai ales legarea pe cele răsucite alb si rosu excitat fire , sunt fructe pe vechi de secole o tradiţie care a fost inerent pentru tracic şi elen vechime .

Conform cei timpurii scris surse referitoare la Tot la traco-elenică antichitate , denumire strămoșii pe marşurile eiresione ( din erion – val pe greaca veche ). ei sunt reprezentat crenguțe decorate cu alb și roșu _ excitat fire .

Singur eiresione este purtat ca de obicei pe macar unu din vacanțele în cinste pe Apollo , a apărut de asemănare pe vacanțele pe Dionisie .

În rituri la 1 martie _ niste cercetători ei vad urme din ritualuri legate de primirea _ pe roman antic Nova an , a avut loc pe Aceasta data . ei Tot efectuat în cinste pe Dumnezeul Marte , pe care se mai numeste si luna .

 

12 interesante Faptul pentru martenitsa

 

 • Prin cel alb și cel roșu culoare pe martenitsa bulgarii Vă rog bunica Martha da fi milostiv iar iarna da a trecut repede , da a venit primăvara și noul sezon da lor adus bogat recolta si sanatate .

 • Pe în fiecare 1 martie bulgarii tu esti da in dar martenitsi . Sub forma pe brățări - pe mâinile , cu coroiat revere sau ca colier , ei tu esti dorință „ Felicitări bunica Marta ". Aceasta este o cale da tu esti ei doresc noroc , sanatate si fertilitate .

 • Care este vremea pe 1 martie , așa voi fi prin întregul an . Dacă este soare și cald , noroc voi fi pe a ta țară , iar dacă este frig și mohorât , va fi tu trebuie sa mult noroc .

 • Traditia comenzi _ când persoană vedea primul barză pentru anul da Descarca martenitsa , ca sa zic sub piatra si dupa 7 zile da Verifica cât costă insecte sunt Tot colectate sub piatra . Dacă sunt mult voi Tot va place pe mare fertilitate prin anul .

 • Mult oameni vorbesc cu martenitsa crenguţă pe fructat lemn , ca de Aceasta cale ei doresc sănătate pe copacul și bogat recolta prin anul .

 • Pe 1 martie sărbători si eu zi Martin , Martina și Marta .

 • Pe 1 martie este mai mult unu personalizat . În perioada 1-22 martie trebuie sa da tu esti hai sa alegem unu determinat ziua și cum este vremea pe Aceasta data , asa voi este anul nostru . Dacă este soare , o voi face avem mult noroc daca do nu , asta el voi lipseste .

 • Conform oamenii credințe , martenitsa Tot se leagă de bulgară cuvântul „ Martie ” sau cu captivant femeie in varsta bunica Martha . Ea de multe ori tu esti pe mine stări de spirit și reflectă cele climatice schimbări prin lună martie . Astăzi este însorit , mâine - înnorat și frig .

 • Când bunica Martha Tot zâmbește , vremea este însorită și caldă și când Tot mânia , frigul Tot găzduiește pentru lung timp şi chiar poate sa da a plouat zapada .

 • Altceva încredere afirmă că _ martenitsa trebuie sa da Tot aruncat într- un râu , pentru da S.U.A merge ca de apa .

 • Conform cele româneşti credinte da martenitsa ( sau " martseshor " al română ) este antică simbol din unu vechi scenariu pentru renaştere pe natură pe prag pe primavara . Aceasta vechi obiceiul este despre momentul _ pe cel simbolic moartea și simbolicul naștere pe unu local Femeie zeitate Baba Dock . Martseshor este și poporul Nume pe lună Martie - începutul pe agrarul an .

 • Conform iubesc miresele purta marşurile in dreapta , iar fetele in stanga . Burlacii lor purtat dezlegat _ capete , iar cele mature bărbați – decupate la noduri , pentru da Nu Tot val de scaunele .

 

Parte din a noastra produse

 

 • Brăţară snur , 10 buc ;

 • Cravate cu margele , 5 pachete 10 bucăți fiecare ;

 • Conexiuni snur cu margele , amestecati 5 pachete 5 bucăți fiecare ;

 • Legături de șnur , 5 pachete 10 bucăți fiecare ;

 • Legături cu margele , amestecați 5 pachete 10 bucăți fiecare ;

 • Conexiuni cu cablu , amestecați 5 pachete 10 bucăți fiecare ;

 • Martenitsi conexiune cu o minge , 10 piese ;

 • Martenitsi conexiune , 10 buc ;

 • Cravate , 5 pachete 10 bucăți fiecare ;

 

Preturi gamă

Toate martenitsi conexiuni pentru mână , care voi descoperi la S.U.A sunt pe mult bun și accesibil preturi care _ varia de la 1,00 BGN _ Până la 3,25 BGN .

 

De ce Em arta ?

In cel nou S.U.A site-ul voi descoperi tot ce _ voi tu fi necesar pentru implementare pe fiecare a ta o idee sau proiect . Și la posibil întrebări sau întrebări voi fi deservite și dirijate din a noastra cu experienta consultanti .

Toate a noastra magazine au un impresionant varietate din gata martenici , precum și multiple din fire , snururi și figurine dacă _ ai vrea tu da a face exerciţii fizice ornamentele pentru vacanța singur .

In acelasi categoria „ Jder și materiale ” . _ am menționat noi puțin de mai sus , o voi face găsi diferit materiale pentru creatia pe martene si ambalaje pentru ei .

 

Livrare

Pentru comenzi si livrare , ne dorim da tu anunta ca _ la cumpărare din pe site , plata ramburs la livrare plată poate sa da Tot efectuate prin  poştal monetar traducere sau de bancar drum . Noi incercam Tot maxim da facilita tu , al nostru clienti pentru ca _ noi stim cât costă timpul este prețios tu .

Comenzi ei pot da Tot fac 24 de ore pe zi , 7 zile pe săptămână , a proviziile Tot executa in _ in 4 zile lucratoare zile din momentul în care ordinea fi confirmat .

 

'