EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Sireturi de mână Martisor EM ART

Martisoare manuale cu cordon și mărgele. Martenite ieftine la prețuri cu ridicata.

Vezi mai mult
6 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (2)
Snur cu margele mix 5 pachete / 5 bucăți
Produse Top

COD: n112 Greutate 26 gr
Pret 8.55 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Snur cu mărgele mix 5 pachete de 10 bucăți
Produse Top

COD: n117 Greutate 26 gr
Pret 11.18 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Snur mix 5 pachete de 10 bucăți
Produse Top

COD: n114 Greutate 26 gr
Pret 11.18 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Snur Martisor cu o bila de 10 bucăți

COD: n985 Greutate 10 gr
Pret 5.26 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Snur Martisor 10 bucăți

COD: n984 Greutate 7 gr
Pret 3.95 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos

CUPE HANDMADE

Martenitsa , numit Mai mult  martinka , marta , marticka , gadaluska , kichilka , reprezinta ritual decor din răsucit fire , care Tot a pune pe 1 martie pentru sanatate . Martenitsa e mica un ornament care este bine fabricat pe scurt din lânos sau bumbac fire în două de bază culori – alb și roșu . Acest lucru este tipic bulgară obicei , la care bulgarii Tot ei tipă fiecare an pe 1 martie - sărbătoarea bunica Martha .

Aceasta bulgară simbolul este nominalizat din Bulgaria , Nord Macedonia , Moldova și România si a intrat in reprezentant listă pe UNESCO pentru elemente pe intangibilul cultural moştenire pe umanitate .

 

Distribuție și origine pe martenitsa

 

Obiceiul da Tot se leagă martenici este caracteristic pentru Balcanii peninsula si a devenit una balcanica _ traditie . Este prezent în România și Moldova , unde martenitsa Tot numit mărţişor ( mărţişor ). S martenitsi Tot cântă și în bulgară din punct de vedere etnic teritorii , rămas în limite pe vecinii ţările – cele occidentale suburbii , Republica Macedonia ( numit martini ), De Nord Grecia ( martie ) și regiuni Gol Burdo și Prespa în Albania ( Monjak ).

Cu altii cuvinte martenitsa este familiară pe cel mai mare parte din populatia pe Balcanii , dar în principal bulgarii sunt reușit să -l transforme într- un obiect ritual -artistic valoare care de - a lungul anilor minerit Tot mai mare adică , ca Tot se încadrează în cultural viaţă pe tara .

Se vacanţă pe bunica Marta în bulgară tradițiile este un simbol pe primavara aduce _ o dorință pentru sănătate și fertilitate la început pe cel nou ciclu în natură . Primul Martie note venirea pe bunica Martha , cea mitologică imagine în bulgară folclor , personificare variabila lună martie .

Traditia Tot se leagă de antic păgân istorie din Balcanii peninsula conectata la toate _ agricol culte la natura , ca niste din cel mai specific Caracteristici pe 1 martie rit şi mai ales legarea pe cele răsucite alb si rosu excitat fire , sunt fructe pe vechi de secole o tradiţie care a fost inerent pentru tracic şi elen vechime .

Conform cei timpurii scris surse referitoare la Tot la traco-elenică antichitate , denumire strămoșii pe marşurile eiresione ( din erion – val pe greaca veche ). ei sunt reprezentat crenguțe decorate cu alb și roșu _ excitat fire .

Singur eiresione este purtat ca de obicei pe macar unu din vacanțele în cinste pe Apollo , a apărut de asemănare pe vacanțele pe Dionisie .

În rituri la 1 martie _ niste cercetători ei vad urme din ritualuri legate de primirea _ pe roman antic Nova an , a avut loc pe Aceasta data . ei Tot efectuat în cinste pe Dumnezeul Marte , pe care se mai numeste si luna .

 

12 interesante Faptul pentru martenitsa

 

 • Prin cel alb și cel roșu culoare pe martenitsa bulgarii Vă rog bunica Martha da fi milostiv iar iarna da a trecut repede , da a venit primăvara și noul sezon da lor adus bogat recolta si sanatate .

 • Pe în fiecare 1 martie bulgarii tu esti da in dar martenitsi . Sub forma pe brățări - pe mâinile , cu coroiat revere sau ca colier , ei tu esti dorință „ Felicitări bunica Marta ". Aceasta este o cale da tu esti ei doresc noroc , sanatate si fertilitate .

 • Care este vremea pe 1 martie , așa voi fi prin întregul an . Dacă este soare și cald , noroc voi fi pe a ta țară , iar dacă este frig și mohorât , va fi tu trebuie sa mult noroc .

 • Traditia comenzi _ când persoană vedea primul barză pentru anul da Descarca martenitsa , ca sa zic sub piatra si dupa 7 zile da Verifica cât costă insecte sunt Tot colectate sub piatra . Dacă sunt mult voi Tot va place pe mare fertilitate prin anul .

 • Mult oameni vorbesc cu martenitsa crenguţă pe fructat lemn , ca de Aceasta cale ei doresc sănătate pe copacul și bogat recolta prin anul .

 • Pe 1 martie sărbători si eu zi Martin , Martina și Marta .

 • Pe 1 martie este mai mult unu personalizat . În perioada 1-22 martie trebuie sa da tu esti hai sa alegem unu determinat ziua și cum este vremea pe Aceasta data , asa voi este anul nostru . Dacă este soare , o voi face avem mult noroc daca do nu , asta el voi lipseste .

 • Conform oamenii credințe , martenitsa Tot se leagă de bulgară cuvântul „ Martie ” sau cu captivant femeie in varsta bunica Martha . Ea de multe ori tu esti pe mine stări de spirit și reflectă cele climatice schimbări prin lună martie . Astăzi este însorit , mâine - înnorat și frig .

 • Când bunica Martha Tot zâmbește , vremea este însorită și caldă și când Tot mânia , frigul Tot găzduiește pentru lung timp şi chiar poate sa da a plouat zapada .

 • Altceva încredere afirmă că _ martenitsa trebuie sa da Tot aruncat într- un râu , pentru da S.U.A merge ca de apa .

 • Conform cele româneşti credinte da martenitsa ( sau " martseshor " al română ) este antică simbol din unu vechi scenariu pentru renaştere pe natură pe prag pe primavara . Aceasta vechi obiceiul este despre momentul _ pe cel simbolic moartea și simbolicul naștere pe unu local Femeie zeitate Baba Dock . Martseshor este și poporul Nume pe lună Martie - începutul pe agrarul an .

 • Conform iubesc miresele purta marşurile in dreapta , iar fetele in stanga . Burlacii lor purtat dezlegat _ capete , iar cele mature bărbați – decupate la noduri , pentru da Nu Tot val de scaunele .

 

Parte din a noastra produse

 

 • Brăţară snur , 10 buc ;

 • Cravate cu margele , 5 pachete 10 bucăți fiecare ;

 • Conexiuni snur cu margele , amestecati 5 pachete 5 bucăți fiecare ;

 • Legături de șnur , 5 pachete 10 bucăți fiecare ;

 • Legături cu margele , amestecați 5 pachete 10 bucăți fiecare ;

 • Conexiuni cu cablu , amestecați 5 pachete 10 bucăți fiecare ;

 • Martenitsi conexiune cu o minge , 10 piese ;

 • Martenitsi conexiune , 10 buc ;

 • Cravate , 5 pachete 10 bucăți fiecare ;

 

Preturi gamă

Toate martenitsi conexiuni pentru mână , care voi descoperi la S.U.A sunt pe mult bun și accesibil preturi care _ varia de la 1,00 BGN _ Până la 3,25 BGN .

 

De ce Em arta ?

In cel nou S.U.A site-ul voi descoperi tot ce _ voi tu fi necesar pentru implementare pe fiecare a ta o idee sau proiect . Și la posibil întrebări sau întrebări voi fi deservite și dirijate din a noastra cu experienta consultanti .

Toate a noastra magazine au un impresionant varietate din gata martenici , precum și multiple din fire , snururi și figurine dacă _ ai vrea tu da a face exerciţii fizice ornamentele pentru vacanța singur .

In acelasi categoria „ Jder și materiale ” . _ am menționat noi puțin de mai sus , o voi face găsi diferit materiale pentru creatia pe martene si ambalaje pentru ei .

 

Livrare

Pentru comenzi si livrare , ne dorim da tu anunta ca _ la cumpărare din pe site , plata ramburs la livrare plată poate sa da Tot efectuate prin  poştal monetar traducere sau de bancar drum . Noi incercam Tot maxim da facilita tu , al nostru clienti pentru ca _ noi stim cât costă timpul este prețios tu .

Comenzi ei pot da Tot fac 24 de ore pe zi , 7 zile pe săptămână , a proviziile Tot executa in _ in 4 zile lucratoare zile din momentul în care ordinea fi confirmat .

reprezinta оригинален линк decor

reprezinta от сорс кода decor

 

'