EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Vopsea ceară pentru decorare

Poate fi folosit pentru a decora orice tip de material. Tehnica decoupage poate fi folosită pentru îmbătrânire. Se poate aplica ușor cu degetele, se poate folosi și o perie moale sau o cârpă.

Vezi mai mult
4 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (2)
Marca (1)
Ceară neutră LORCA 140 ml
Produse Top

COD: 843122 Greutate 200 gr Bucata: 1
Pret 23.67 Ron
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Ceara antica LORCA 35 ml - argintiu 02AV
Produse Top

COD: 842227 Greutate 35 gr Bucata: 1
Pret 17.88 Ron
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus buc.
Adauga in Cos

CEARA SI ISTORIA SA

Ceara antica poate fi folosita pentru a decora tot felul de materiale și produse. În tehnica decoupage, de exemplu, pot fi folosite pentru a îmbătrâni și a obține un efect vintage. Cu ajutorul lor, se poate obține un efect de rugină.

 

APLICAȚIE ȘI SCOP

Ceara poate fi aplicata pe diferite tipuri de suprafețe cu o cârpă mică sau o pensulă ca scop principal și aplicarea este pentru patinarea suprafețelor deja decorate. Poate fi folosita si pentru restaurarea mobilierului vechi, ramelor si altele iar unele dintre ele pot fi aplicate cu degetele.

Dacă sunt dizolvate cu terebentină, pot fi folosite pentru aurire, deoarece creează o imitație incredibilă cu reflexe metalice de aur și argint.

Pasta antică este un produs de foarte înaltă calitate. Cu ajutorul lor, puteți obține efecte uimitoare și puteți rupe sau schimba complet interiorul și designul casei dvs.

Foarte rapid și ușor Ramele foto, mobilierul sau chiar suporturile pentru lămpi aparent simple pot deveni detalii frumoase, scumpe, cu o strălucire metalică.

Pastele antice sunt o varianta inteligenta si o alegere foarte buna in cazul in care doriti sa faceti o schimbare semnificativa la interior, dar nu aveti destui bani pentru a inlocui tot mobilierul si a face o revizie completa. Doar pictați mobilierul, obiectele și lucrurile pe care le doriți cu pastă de decor antic și mobilierul „vechi” va căpăta un cu totul alt aspect. Pe de o parte vei economisi o mulțime de cheltuieli inutile, iar pe de altă parte te vei bucura de un interior complet nou acasă.

 

SFATURI  PENTRU  APLICAREA  UȘORĂ  DE  CEARA   PENTRU DECORARE

 1. Folosește o perie de calitate
 2. Asigurați-vă că aveți suficientă ceară antică pentru a finaliza proiectul.
 3. Ai grija la cantitatea de ceara pe care o aplici - daca vei aplica prea putina se va absorbi ca o crema si nu se va obtine efectul dorit, daca vei aplica prea multa efectul va fi o suprafata lipicioasa care va dura mult timp. sa se usuce complet..
 4. Cu toate acestea, când se usucă complet, examinați cu atenție fiecare parte și fiecare colț, iar dacă observați zone uscate, repetați cu un alt strat.
 5. Asigură-te că folosești un tricou vechi pentru a îndepărta excesul de ceară, având grijă să nu-l șifonezi în timp ce faci asta, altfel va afecta decorarea articolului tău.
 6. Nu te limita la a folosi doar ceară transparentă. Dimpotrivă, experimentați cu toate culorile de pe piață. Puteți chiar să amestecați diferite culori și să vă creați singur.Când începeți să aplicați ceara decorativă, începeți procesul de la capătul obiectului sau dacă este ceva cu picioare precum o masă sau un scaun, începeți cu un picior, apoi îndepărtați doar excesul de ceară și continuați cu celelalte părți.
 7. Lăsați obiectul decorat să se usuce timp de cel puțin 24 de ore și apoi ștergeți încă o dată cu o cârpă sau o perie fără scame. Puteți folosi o perie de lustruit în acest scop.

AVANTAJELE  DECORĂRILOR    CU CEARA ANTICA

 • Au un continut de ceara, ceea ce le face usor de folosit;
 • Se usuca rapid;
 • Poate fi diluat cu terebentină;
 • Periajul se face si cu terebentina;

O PARTE  DIN  PRODUSELE  NOASTRE

 

Aici pe site, precum și în toate magazinele noastre fizice veți găsi o varietate de ceară antică pentru decor.

Să vă prezentăm câteva dintre ele:

 • Ceară neutră, LORCA, 140 ml .;
 • Ceara antica, LORCA, 35 ml., Miere 03AV;
 • Ceară antică, LORCA, 35 ml., Argint 02AV;
 • Ceară antică, LORCA, 35 ml., Aur, 01AV;

GAMA DE PREȚURI

 

Toate cerurile antice pentru decorare pe care le veți găsi la noi sunt la prețuri extrem de mici și accesibile, variind de la 15 RON  la 20 RON.

DE   CE EM ART?

 

EM ART este un lanț de magazine de materiale pentru hobby și artizanat. Pe site-ul nostru actualizat veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a implementa oricare dintre ideile sau proiectele dvs. Și în cazul oricăror întrebări sau întrebări, veți fi servit și ghidat de consultanții noștri experimentați.

Magazinele noastre au o varietate impresionantă de ceară antică pentru decorare și tot ce ai nevoie pentru a-ți realiza toate ideile și proiectele. Calitatea este ridicata si preturile mici. Și toate acestea pentru a vă putea satisface fiecare dorință.

Sunt extrem de practice si usor de folosit. Le poți include în oricare dintre ideile sau proiectele tale și cu siguranță nu vei greși.

In aceeasi categorie "Paste si ceara structurale" mai gasiti o gama variata de grunduri, lacuri, materiale pentru turnare si efecte, medii, patina si pulberi si orice alt tip de materiale de decor.

În categoria „Hobby și Kraft” veți găsi multe obiecte și figurine din lemn pe care le puteți decora cu pastă decorativă antică, iar apoi adăugați mai multe elemente decorative la alegere, pe care le veți găsi în aceeași categorie, precum și în „Decor Materiale”.

Și pentru a vă fi cât mai ușor și pentru a face căutarea produselor și articolelor dorite cât mai rapid și ușor posibil, am pregătit o gamă largă de materiale și elemente pe care le puteți include în fiecare dintre proiectele dvs. și implementați. oricare dintre ideile tale. ea într-o adevărată operă de artă.

 

LIVRARE

Pentru comenzi si livrare, va informam ca la achizitionarea de pe site plata ramburs se poate face prin mandat postal sau prin transfer bancar. Încercăm să vă fie cât mai ușor posibil pentru dumneavoastră, clienții noștri, pentru că știm cât de valoros este timpul dumneavoastră.Comenzile pot fi plasate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar livrările se fac în termen de 4 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.Pentru întrebări puteți contacta consultanții noștri din magazinul online EM ART. Programul lor de lucru este de luni până sâmbătă - de la 9:30 la 18:30 și duminica de la 10:00 la 17:00.Vă asigurăm că toate datele personale furnizate de dumneavoastră vor fi protejate în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal.

'