EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Condiţii generale

24.02.2024 Print

Termeni de utilizare și condiții

Bine ati venit pe site-ul nostru. emart.ro este grecul ilekroniko magazinul nostru de firme MARTBG Ltd situat în orașul Burgas, 97bl. k / s 'Lazur' 8000, Bulgaria cu nr de identificare TVA: BG200172226, telefoane de contact 0731715486  e-mail de contact info@emart.ro. (în continuare COMPANIA sau Vânzătorul)

Următorii termeni și condiții acoperă exclusiv orice vânzare de produse și / sau servicii prin intermediul magazinului online al COMPANIEI situat pe site-ul emart.ro (denumit în continuare „site-ul”). Orice alți Termeni și condiții sunt excluse în mod expres. Fiecare Utilizator care intră și tranzacționează sau utilizează serviciile magazinului online (denumite în continuare „Clientul” sau respectiv „Utilizatorul”) este considerat a consimți și acceptă necondiționat termenii exprimați aici, fără excepție. Dacă un Utilizator nu este de acord cu acești termeni, trebuie să se abțină de la utilizarea magazinului online și de la orice tranzacție cu acesta. COMPANIA își rezervă dreptul de a modifica condițiile de utilizare în orice moment. Acești Termeni și condiții generale respectă cerințele Legii privind protecția consumatorilor (CPA), precum și alte reglementări aplicabile. Dorim să vă informăm că din 09.01.2016. Platforma electronică de soluționare a disputelor electronice a consumatorilor (platforma ODR) a fost lansată la adresa: http: //ec.europa.eu/consumers/odr/. COMPANIA își rezervă dreptul de a modifica termenii în orice moment.

COMANDĂ  este comanda plasată de Utilizator în magazinul nostru online pentru achiziționarea unuia sau mai multor bunuri (produse) specifice. Bunurile sunt ambalate și trimise prin curier la o adresă predeterminată cu comanda de la Utilizator, după ce au fost aprobate prin e-mail sau telefon. Aprobarea prin e-mail este trimisă prin trimiterea unui e-mail pentruconfirmare. Aprobarea telefonică se face după apelul unui angajat al magazinului nostru online pentru confirmare.


ACORDUL DE VÂNZARE este contractul încheiat de la distanță prin intermediul acestui magazin online pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri între Vânzător și Utilizator.


COURIER este un comerciant care livrează produsele la adresa specificată de utilizator și lucrează în conformitate cu cerințele legii privind serviciile poștale.


COMANDĂ PRODUSE
1.1. Pentru a comanda în magazinul online, Utilizatorul trebuie să specifice:

1.1.1. Adresă E-mail Validă;

1.1.2. adresa completată corect pentru livrarea mărfurilor și facturarea;
1.1.3. completat corect cu datele de contact - două nume, telefon.

1.2. În cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, Vânzătorul ne anunță Utilizatorul. Dacă Utilizatorul nu este de acord să înlocuiască comanda cu un alt produs, comanda poate fi anulată.

1.3. Comenzile din magazinul online emart.ro sunt acceptate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
1.4. Programul de lucru al consultanților magazinului online emart.ro este:
de luni până sâmbătă - între 09:30 și 18:30
1.5. Utilizatorul poate respinge o comandă fără a fi necesar să explice motivele respingerii.

1.6. Anularea comenzii se poate face telefonic sau prin e-mail la adresa de e-mail specificată pe site - e-mail: orders@emart.ro. Pentru ca anularea comenzii să fie valabilă, Utilizatorul trebuie să furnizeze: numărul de comandă, numărul de telefon pe care l-a declarat în comandă, cele două nume cu care s-a înregistrat pe site-ul web, adresa de e-mail cu care este înregistrat pe site-ul web și suma totală a comenzii.

2.0 TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ului

2.1. Navigarea magazinului online emart.ro este complet gratuită și accesibilă oriunde în lume.

2.2. Pentru a face cumpărături pe emart.ro, utilizatorul are mai multe oportunități:

         - Prin înregistrarea prin e-mail, parolă, nume, adresă și număr de telefon (cu această metodă puteți urmări comenzile vechi)

         - Cumpărați ca oaspete, după completarea tuturor câmpurilor obligatorii

         - Conectare rapidă cu Facebook sau Google

2.3. MARTBG EOOD este un administrator înregistrat al datelor cu caracter personal în sensul Legii privind protecția datelor cu caracter personal (PDPA) și are dreptul de a colecta, prelucra și utiliza datele cu caracter personal ale utilizatorilor săi, având în vedere nevoile magazinului online, obligația de a păstra aceste date cu caracter personal, de a nu le utiliza în alte scopuri și nici de a le furniza terților, cu excepția Vânzătorilor din magazin.

2.4. În magazinul electronic emart.ro, pentru fiecare produs este indicat prețul, principalele caracteristici ale produsului și informații suplimentare care vizează să ajute la alegerea în cunoștință de cauză la cumpărarea produsului.

2.5. Toate prețurile enumerate pe site sunt finale, în taxe bulgare (BGN) și inclusiv TVA (20%).

2.6. Pe fiecare pagină există un buton „Cumpără”. Apăsarea acestui buton salvează produsul selectat în coșul de cumpărături virtual al Utilizatorului. Făcând clic pe butonul „Coșul de cumpărături”, utilizatorul poate vizualiza conținutul coșului de cumpărături virtual, poate adăuga produse noi sau elimina cele pe care nu le dorește. După apăsarea butonului „Comandă” apar datele clientului, detaliile de livrare și reexaminarea coșului de cumpărături virtuale. Comanda este activată apăsând butonul "Confirmare comandă".

 

    COMANDĂ MARFURI

3.1. Pentru a plasa o comandă la magazinul online, Utilizatorul trebuie să specifice:

3.1.1. Adresă E-mail Validă;

3.1.2. adresa de transport corect completată pentru comenzi și facturi;

3.1.3. datele de contact completate corect - două nume, număr de telefon.

3.2. În cazul în care bunurile comandate nu sunt disponibile, consultantul notifică Utilizatorul. Dacă Utilizatorul nu este de acord să înlocuiască comanda cu un alt produs, comanda poate fi anulată.

3.3. Comenzile din magazinul electronic emart.ro sunt acceptate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

3.4 Ziua lucrătoare a consultanților magazinului online emart.ro:

Luni până sâmbătă - 09:30 - 18:30 Duminică între 10:00 și 17:00

3.5. Utilizatorul poate refuza o comandă fără a fi necesar să menționeze motivele refuzului.

3.6. Anularea comenzii se poate face telefonic sau prin e-mail (e-mail) la adresa de e-mail specificată pe site - e-mail: orders@emart.ro. Pentru ca refuzul să fie valabil, Utilizatorul trebuie să furnizeze: numărul comenzii, numărul de telefon rămas în comandă, cele două nume cu care este înregistrat pe site, adresa de e-mail (e-mail) cu care el este înregistrat pe site, prețul comenzii.

     INFORMAȚII PRIVIND TRANSPORTUL COMANDĂ

4.1. Transportul de bunuri comandate nu este disponibil în duminică și sărbători.

4.1.1. Livrare normală - în termen de 15 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.

4.2 Livrarea se face la adresa exactă specificată de Utilizator (rezidențial sau de afaceri) sau la biroul unei companii de curierat.

4.3. Prețurile de livrare sunt specifice pentru țările non-europene și sunt fixate pentru țările europene.

4.4. Preturile de livrare sunt:

4.4.1. Comenzi de până la 79,99 Ron - 25,00 Ron livrare (pentru comenzi de până la 2 kg.)

4.4.2. Comenzi de la 80,00 la 199,99 Ron - 15,00 Ron livrare (pentru comenzi de până la 2 kg.)

4.4.3. Comenzi peste 200 Ron - livrare gratuita (pentru comenzi de pana la 2 kg.)

4.4.4. Când comandați peste 2 kilograme sau un volum mai mare de 0,025 m3, nu puteți utiliza transport fix sau gratuit. În acest caz, costul de livrare va fi calculat în funcție de taxele de curierat care depind de greutatea reală sau de volumul expedierii dvs. Această modificare este făcută pentru a ne permite să oferim un preț mai flexibil și mai precis al livrărilor, garantând în același timp servicii de calitate. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.


 
      PLATĂ

 
           MARTBG LTD a încheiat contracte pentru efectuarea acestui serviciu cu Speedy. Registrul public curent al operatorilor autorizați să efectueze serviciile în temeiul art. 39 din PSA, puteți vedea pe site-ul Comisiei de reglementare a comunicațiilor.

         
           5.2 Plata prin transfer bancar

Beneficiar: MARTBG LTD
IBAN: BG94PRCB92301423525015
BIC: PRCBBGSF
BANCA DE PROCREDIT

 Retragerea din contract. Reclamații

6.1. Consumatorul are dreptul să facă o reclamație sau să returneze un produs achiziționat de la magazinul electronic în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Pentru a solicita returnarea mărfurilor, Utilizatorul trebuie să anunțe Vânzătorul prin telefon 0731715486  sau prin e-mail: orders@emart.ro.

6.2. În cazul retragerii din contract, Utilizatorul este obligat să returneze mărfurile cumpărate sub formă comercială nedeteriorată și cu o etichetă păstrată.

6.3. La retragerea din contract, dacă utilizatorul a plătit pentru bunuri, suma plătită pentru mărfurile returnate este rambursată în termen de 15 / cincisprezece zile după restituirea mărfii. Sumele nu sunt rambursate până când utilizatorul returnează mărfurile. Dacă mărfurile nu sunt returnate în perioada de la punctul 6.1, retragerea din contract nu

     produce acțiune.

  6.4. Contul bancar personal al clientului - IBAN și BIC, trebuie să fie prezent la cererea de reclamație, la care trebuie rambursată suma plătită pentru bunuri, suma plângerii se restituie numai prin transfer bancar după primirea mărfurilor returnate!

     Suma pentru costurile de transport nu este rambursabilă!

     Cheltuielile de transport pentru returnarea, înlocuirea și / sau recuperarea mărfurilor la cererea Utilizatorului sau în afara următoarelor cazuri sunt suportate de Utilizator!

6.4. O reclamație este făcută atunci când mărfurile cumpărate nu respectă acordul dintre părțile contractului de vânzare. Discrepanța în acordul dintre părți poate fi exprimată în:

- marfa este deteriorată în timpul transportului;

- mărfurile livrate nu corespund în mod evident celor comandate de client;

- dacă prețul care trebuie plătit nu corespunde prețului la care a fost plasată comanda;

6.5. În cazul unei reclamații, Utilizatorul poate alege să înlocuiască articolul specific pentru același lucru fără defecte sau altul sau să returneze mărfurile în schimbul unei rambursări. Un consultant de e-shop se poate oferi să înlocuiască articolul cu un articol complet diferit atunci când egalizează prețurile - fie Utilizatorul plătește în plus dacă celălalt articol este mai scump, fie două articole sunt oferite pentru același preț, sau Utilizatorului i se rambursează diferența dintre articolul înlocuit și cel nou, dacă prețul articolului nou este mai mic decât prețul plătit de Utilizator.

 Broșuri și notificări

7.1. Atunci când un Utilizator se înregistrează în magazinul electronic prin crearea unui Profil pe site-ul emart.ro, acceptând Termenii generali de utilizare, el acceptă să primească prin e-mail notificări și anunțuri de la emart.ro, precum și e-mailuri despre comenzi și confirmări pentru a-i schimba datele sau parola.

7.2. Utilizatorul poate renunța oricând să primească notificări și anunțuri pe e-mailul său și pe telefonul său mobil:

7.2.1. Răspunzând notificării sau newsletter-ului cu textul Abonează-te.

7.3. Dacă, după ce a refuzat notificările, utilizatorul plasează o comandă, se consideră că a acceptat din nou să primească broșuri, reclame, notificări.

    PĂRERE    INFORMAȚII SUPLIMENTARE
           
            MARTBG LTD este o singură proprietate înregistrată în Agenția Registrelor cu UIC 200172226.

            Toate prețurile listate pe site sunt finale, în RON și TVA (20%).
           
            În conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 524/2013, Comisia UE a înființat o platformă online de soluționare a litigiilor online pentru consumatori, care este disponibilă la următoarea adresă: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

'