EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Pietre naturale și semiprețioase Unakite

Unakit este o formă de granit care include bucăți de epidot verde, feldspat roz și cuarț alb-gri. Este o piatră ieftină și ușor accesibilă, cu popularitate în creștere. Motivul pentru aceasta nu se rezumă numai la aspectul său plăcut, dar și în capacitatea sa de a hrăni sănătatea emoțională. Cumpărați mărgele nepotrivite care vor oferi tandrețe și vioiciune produselor.

Vezi mai mult
6 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (4)
Snur de margele piatra semipretioasa UNAKITE NATURAL bila 4 mm ~85 bucati
Nou
Produse Top

COD: 142611 Bucata: 85
Pret 15.52 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
12.41 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Marge sirag piatra semipretioasa UNAKIT margele NATURAL 8 mm ~ 48 bucati
Produse Top

COD: 142613 Bucata: 1
Pret 19.73 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
15.78 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Marge sirag piatra semipretioasa UNAKIT margele NATURAL 10 mm ~38 bucati

COD: 142614 Bucata: 38
Pret 28.67 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
22.93 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele cu șnur din piatră semiprețioasă Margele UNAKIT NATURAL 6 mm ± 65 buc
Produse Top

COD: 142612 Greutate 23 gr Bucata: 65
Pret 16.31 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
13.04 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele de coarde din piatră semiprețioasă margele UNAKIT NATURAL 8 mm ~ 50 bucăți

COD: 141923 Bucata: 51
Pret 16.31 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
13.04 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos

PIETRE NATURALE ȘI SEMI-PREȚIOASE UNAKIT

 

Unakit este o formă de granit care include bucăți de epidot verde, feldspat roz și cuarț gri-alb. Este o piatră ieftină și ușor accesibilă, cu o popularitate din ce în ce mai mare. Motivul pentru acest lucru nu este doar în aspectul său plăcut, ci și în capacitatea sa de a hrăni sănătatea emoțională. Cumpărați mărgele din unakit, care vă vor oferi gingășie și vioiciune produselor.

 

UNAKIT - PATRONUL FAMILIEI

 

 Unakit își datorează frumusețea unică combinației de epidot verde, feldspat roz și cuarț gri-alb, din care este compus. Elementele mineralelor se combină ușor pentru a rezona cu frecvența iubirii și a compasiunii care este inerentă pietrei.Numele său provine de la cuvântul grecesc „epidoză”, care înseamnă „contopit”. Motivul nu este doar setul de componente care îl alcătuiesc, ci și capacitatea de a uni și uni.Unakit este un tip de granit format din 3 pietre semiprețioase cunoscute:

-epidot verde

-feldspat roz

-cuarț gri-alb

Unakit și-a primit numele de la Muntele Unaka, regiunea Unicoi, Tennessee, unde a fost identificat pentru prima dată. Rădăcinile numelui se află în limba tribului indian local Cherokee.Numele Unakita este, de asemenea, asociat cu Muntele Unaka din Statele Unite, unde au fost descoperite depozite mari de minerale. Culoarea mineralului este asociată cu sângele lui Iisus Hristos, deci este numit și „piatra lui Iisus”.

 

STIAI ASTA?

 

Există convingerea că, dacă stropiți piatra cu ierburi uscate de șarpe și o puneți într-o pungă, talismanul făcut va acționa ca un protector asupra patului de căsătorie. De aceea acest cadou este foarte potrivit pentru aniversări și nunți. Trebuie înlocuit în fiecare an cu unul nou, iar vechea amuletă este aruncată în apa curentă pentru a lua cu sine greutățile pe care le-a absorbit în cursul anului.Se mai spune că această amuletă ajută la concepție dacă este ținută sub perna cuplului, ajutând părinții să stabilească o legătură spirituală cu copilul lor nenăscut. Pierzi constant diverse articole? Poartă o bijuterie sau un talisman cu acest cristal, care te va scuti de căutarea enervantă ore întregi.

 

PROPRIETĂȚI MISTICE ȘI MAGICE

 

Există convingeri că unakit poate promova creșterea și regenerarea țesuturilor. În medicina netradițională este utilizată și în tratamentul inimii, plămânilor și circulației sângelui.După cum sa menționat deja, cristalul este considerat miraculos în tratamentul sistemului reproductiv, promovând o sarcină sănătoasă și buna funcționare a acestuia. Energia solului pe care o canalizează ajută la vindecarea spitalizării pe termen lung și a ulcerelor de decubit.Din punct de vedere spiritual, unakit asigură mișcarea lină a energiei pozitive a proprietarului său, ceea ce îl face extrem de potrivit pentru combaterea obiceiurilor dăunătoare, cum ar fi:

fumat

supraalimentare sau dependență de droguri și stupefiante.

Unakit este un material excelent pentru realizarea unui suvenir pentru casă, cu ajutorul căruia veți elimina poluarea electromagnetică cauzată de electrotehnică.Cristalul este asociat cu chakra inimii și reglarea interacțiunii dintre lumea externă și sinele nostru spiritual. Reduce emoțiile și reacțiile puternice pe care deseori nu reușim să le controlăm singuri.Încurajează toleranța și sensibilitatea în relații.

 

 TIPURI DE UNAKIT

 

Setul de elemente din compoziția sa determină diferitele culori ale pietrei. Poate fi găsit în culori de la portocaliu moale de piersici, până la verde ierbos, până la gri.

Accesibilitatea sa îl face potrivit pentru realizarea de brățări în care să joace un rol major sau ca accent în confecționarea colierelor. Tot ce aveți nevoie sunt câteva pietre, un cablu transparent și imaginație pentru a vă crea propria mascotă.mpasiune sunt potrivite în special pentru semnele zodiacale Rac și Capricorn.

 

PENTRU CARE ZODIACI SUNT POTRIVItTE?

 

Unakit este asociat cu convingerea că este o piatră potrivită pentru cei născuți în martie. Patronat asupra reprezentanților semnelor zodiacale Berbec și Scorpion. Capacitatea sa de a aduce răbdare și coLA CE PREȚ O PUTEM GĂSI?

Vestea bună este că prețul acestei pietre frumoase nu este deloc mare, datorită distribuției sale largi. Fie că alegeți o brățară, un rozariu sau alte bijuterii, prețul său la Em Art variază în funcție de mărimea și numărul de pietre - între 7.5 și 50 de lei.

Accesibilitatea sa îl face potrivit pentru realizarea de brățări în care să joace un rol major sau ca accent în confecționarea colierelor. Tot ce aveți nevoie sunt câteva pietre, un cablu transparent și imaginație pentru a vă crea propria mascotă.

 

DE CE SA AVEM  ÎNCREDERE ÎN EM ART RO?

 

Avem 14 magazine fizice în orașele Sofia, Burgas, Plovdiv, Varna, Stara Zagora, Ruse, Veliko Tarnovo, Haskovo, Shumen și Yambol, iar anii de încredere cu clienții noștri ne fac un brand recunoscut în comerțul cu hobby-uri și materiale kraft. Pentru utilizatorii noștri din alte locuri oferim un catalog bogat în magazinul online, în care consultanți experimentați vă vor ghida în alegerea produsului cel mai potrivit pentru dvs.

 

LIVRARE

 

Livrarea se face prin intermediul firmelor de curierat, iar plata se face prin ramburs, prin mandat poștal sau prin transfer bancar. Astfel, puteți primi produsele noastre într-un birou de curierat convenabil pentru dvs. și de ce nu la ușa dvs.Deoarece știm că așteptați cu nerăbdare expedierile dvs., vă oferim livrarea în termen de 4 zile lucrătoare de la confirmarea solicitării pe site.

* Notă

Aceste proprietăți curative nu înlocuiesc examinarea unui medic și nu garantează un tratament eficient, dacă este necesar, de către un specialist într-un anumit domeniu. Metodele sunt utilizate ca un ajutor în atenuarea bolilor enumerate. EM Art Ro  nu este responsabil pentru eficacitatea tratamentelor alternative.

 

'