EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Margele de cristal

💎 Următoarea noastră ofertă irezistibilă constă într-o gamă largă de cristale de sticlă fațetate, cu straturi irizate care refractează lumina și creează o extravaganță fabuloasă. Acestea variază de la tonuri blânde, mângâietoare, până la culori stricte și elegante, pentru fiecare capriciu al dispoziției tale. Adaugă în coș și oferă-ți o nouă sursă de inspirație.

Vezi mai mult
36 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (3)
Perle de cristal margele 8 mm gaură imitație 1,3 mm imitație arc Swarovski portocaliu -12 bucăți
Produse Top

COD: 101329 Greutate 6 gr Bucata: 12
Pret 6.31 Ron
1-11 pachet
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
4.42 Ron
/ 12 pachet +
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Perle de cristal 6 mm gaură imitație 1,3 mm arc Swarovski portocaliu -12 bucăți
Produse Top

COD: 101323 Greutate 2 gr Bucata: 12
Pret 3.16 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Margele cristal 6 mm gaură imitație 1,3 mm imitație verde Swarovski -12 bucăți

COD: 101318 Bucata: 12
Pret 3.16 Ron
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Perle de cristal 6 mm gaură imitație 1,3 mm imitație curcubeu galben Swarovski -12 bucăți
Produse Top

COD: 101317 Greutate 3 gr Bucata: 12
Pret 3.16 Ron
1-23 pachet
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
2.21 Ron
/ 24 pachet +
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus pachet
Adauga in Cos
Margele cristal 5310 Swarovski 4,5 mm

COD: 101802 Bucata: 1
Pret 1.18 Ron
1-9 buc.
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
0.89 Ron
/ 10 buc. +
Adauga la favorite
Margele de cristal 8 mm gaură 1,3 mm imitație curcubeu turcoaz Swarovski -12 bucăți

Imitație de mărgele de sticlă de cristal - transparente, fațetate, asemănătoare cristalelor Swarovski.
COD: 101333 Greutate 5 gr Bucata: 12
Pret 6.31 Ron
Adauga la favorite

Video canal de la EMART

Diadema cu margele lucrata manual

În acest videoclip, vă vom arăta cum să faceți o diademă atât de frumoasă, care să vă facă să străluciți la orice petrecere.

Tiarele de cristal sunt un accesoriu foarte popular și pentru fetele de bal.

UTILIZAREA   MÂRGELELOR   DE CRISTAL

 Mărgele de cristal sunt mărgele în formă de octaedru de diferite culori, cu găuri perforate în mijloc pentru înșirare. Sunt folosite pentru a face mărgele rozarii, bijuterii, accesorii, martene, decorațiuni. Noi cei de la EMART iti oferim o selectie mare de margele din sticla diferita, cu care iti poti realiza bijuteriile si accesoriile.

MATERIAL DE PRODUCȚIE

 Mărgelele de cristal sunt realizate în întregime din material de sticlă, fațetate și cu acoperiri irizate.

Mai multe despre sticlă - cristalul este un tip de sticlă, iar diferența dintre cristal și sticlă este în conținutul de oxid de plumb și indicele de refracție, ceea ce înseamnă refracția luminii. În zilele noastre, pe lângă sticla de cristal, fabricile produc sticlă ecologică numită și cristalină, iar puritatea materialului se exprimă în strălucirea și inelul său minunat.

Ce înseamnă cristalele fațetate - Fațetarea unei pietre prețioase înseamnă de fapt șlefuirea părților sale. În acest fel, lumina este reflectată pentru a scoate în evidență frumusețea interioară a pietrei în cel mai bun mod posibil.

După selectarea unei pietre potrivite, se ia în considerare forma de fațetare. Piatra este apoi tăiată în mai multe bucăți folosind o lamă de diamant. Unghiurile fațetelor cristalului sunt măsurate cu instrumente adecvate și netezite treptat în forma necesară.

Ce înseamnă acoperirile irizate - acesta este unghiul de vedere al reflectării numeroaselor lumini pe o suprafață, inclusiv reflectarea luminii solare. În funcție de unghiul în care îl privim, tonurile pot fi irizate sau strălucitoare. Acest lucru face ca privitorul obiectului să perceapă diferite culori din perspectivă în funcție de locație.

APLICAȚIE ȘI IDEI DE LA EMART

O altă dintre ofertele noastre irezistibile constă într-o gamă largă de cristale de sticlă fațetate, cu straturi irizate care refractează lumina și creează o extravaganță fabuloasă. Acestea variază de la tonuri blânde, mângâietoare, până la culori stricte și elegante, pentru fiecare capriciu al dispoziției tale.

Ele vor deveni cu siguranță sursa ta de inspirație. Cu aceste margele cu adevarat glamour poti realiza accesorii frumoase, bratari si bijuterii. Fii creativ, la noi vei găsi toate materialele suport de care ai nevoie pentru a străluci cu identitate și unicitate printre rude și prieteni.

TIPURI DE LA  EMART

 EMART vă oferă o gamă largă de margele de cristal octaedre și picături în numeroase culori.

FOLOSESTE   ACESTE  STILURI:

  • Cristal cu mărgele - Aceasta sticla este atât de strălucitoare șimagica încât bijuteriile tale din cristal vor fi cu siguranță remarcate.
  • Imitație Swarovski - Sticla Swarovski este un amestec de elemente topite la temperatură ridicată. Mărgelele sunt caracterizate de un luciu cristalin care permite luminii să refracte spectrul curcubeului. Brandul este renumit pentru popularitatea și recunoașterea sa prin logo-ul caracteristic de lebădă.
  • Mărgele de cristal cehe - Mărgelele de cristal cehe sunt printre cele mai populare materiale pentru realizarea de bijuterii. Tradițiile de secole ale producției de sticlă de cristal în Republica Cehă garantează calitatea extrem de înaltă a materialelor utilizate și o precizie de neegalat a manoperei.

PRETURI  DE LA EMART

 Prețurile mărgelelor de cristal încep de la 0,50 RON pentru 1 bucată. Asigurați-vă că verificați ofertele noastre de TOP, precum și ofertele cu reduceri uriașe atunci când cumpărați în cantitate.

 LIVRARE

 Livrare gratuită pentru comenzile de peste 200 RON. Livrările se fac în termen de 4 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Plata produselor se face prin transfer bancar sau mandat postal cu ramburs la livrare.Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați consultanții noștri online, care vă stau la dispoziție zilnic de luni până sâmbătă de la 9:30 la 18:30, iar duminica de la 10:00 la 17:00.

Ne puteti contacta la telefoanele indicate: 0731715486   sau prin e-mail: info@emart.ro

DE  CE  EMART?

 Pentru că EMART vă oferă o mare varietate de margele de sticlă potrivite pentru toate inițiativele tale creative. În plus, suntem lideri în vânzarea de materiale pentru hobby și artizanat, pietre naturale, martensia lucrată manual și materiale pentru fabricarea acestora, precum și toate uneltele și ambalajele necesare. Avem mulți ani de experiență, cunoaștem istoria și pentru a vă fi mai ușor am adunat totul într-un singur loc.

'