EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Ochi de soim pietre naturale și semi-prețioase

La fel cum soimul vede de sus, la fel și această piatră extinde viziunea interioară a suportului său. Purtat sub formă de cercei, coliere și pandantive, stimulează atitudinea pozitivă și atrage noroc. Margele din ruda gri-neagră a ochiului de tigru vă așteaptă aici la prețuri accesibile. Economisiți timp și comandați online acum.

Vezi mai mult
0 articole | pagini 1/0

Ochi de soim

La fel ca vulturul maiestuos, piatra Ochiului Soimului poartă o forță puternică în esența sa. Deși se găsește într-un mediu bogat în fier, reușește să rămână intact din fier și își păstrează culoarea gri, strălucitoare.Piatra este o varietate rară asemanatoare cu ochi de tigru și o variație a grupului achtite. În plus față de culorile lor similare, asemănarea dintre cele două specii se află în proprietățile lor mistice de a atrage bogăția.Considerat un echilibru emoțional, este o piatră talismană adecvată, deoarece se crede că are puterea de a proteja împotriva răului.

 

Tipuri

 

La fel ca și numele său, Ochiul Soimului arată exact ca infinitul reflectat în ochii păsării. Nuanțele debordante de maro, verde, negru și auriu îl fac deosebit de atractiv și preferat în fabricarea amuletelor și a bijuteriilor. Uneori are o suprafață translucidă care reflectă lumina și se refractează pentru a crea o paletă de culori cu totul nouă.

 

Proprietati si semnificatie

 

Proprietăți mistice. Se crede că una dintre funcțiile sale principale este de a aduce claritate mentală și echilibru emoțional. Are capacitatea de a consolida puterea voinței și pozitivul într-o persoană. Este recomandat persoanelor care fac muncă mentală, deoarece îmbunătățește capacitatea de concentrare și capacitatea de a vedea dincolo de imaginea inițială a situației.Dacă sunteți ezitant și de multe ori vă simțiți indecis, acest cristal va crește dorința de a acționa care vă va conduce către obiectivul dorit.Dacă te gândești să faci o schimbare drastică în viața ta, atunci cu siguranță ai nevoie de un ochi de vultur. Vă va ajuta să vă îndreptați către ceea ce doriți, în ciuda dificultăților.Ochiul soimului este o piatră excelentă pentru atragerea norocului și prosperității. Se spune că plasat în casă va aduce avere proprietarilor, care își vor atinge obiectivele mult mai repede. Din acest motiv, pe lângă bijuterii, ochiul  soimului  este folosit și în diverse proiecte creative pentru decorarea casei.

 

Tratament alternativ

 

În medicina alternativă, Eagle’s Eye este deosebit de eficientă în tratarea problemelor bronșice, a astmului și a bolilor respiratorii superioare. Are proprietăți miraculoase pentru durerile de spate, gât și coloanei vertebrale. Gestionează cu pricepere îndepărtarea toxinelor acumulate în corp, purificându-le și reîncărcându-le cu energie relaxantă, vindecătoare.O piatră care vindecă sistemul nervos, susținând activitatea creierului și eliminând astfel durerile de cap. Se spune că are proprietăți curative pentru infecțiile oculare, miopia și alte boli oculare.Ochiul soimului sporește creativitatea și intelectul, datorită energiei pământești pe care o poartă. Se spune că are capacitatea de a crește longevitatea proprietarilor săi.

 

Variante

 

Tonurile sale minunate pamantesti îl fac extrem de potrivit pentru realizarea de bijuterii, cum ar fi brățări, coliere și, de ce nu, țesute într-un proiect cu rășină de bijuterii. Îl puteți folosi și ca mascotă sau ca decor pentru casă.Se potrivește bine cu metale prețioase și pietre în culori pământești și neutre. Este rezistent la influențele externe și este ușor de curățat cu apă caldă și săpun. Cu toate acestea, aveți grijă, la fel ca orice piatră prețioasă, ochiul soimului este, de asemenea, intolerant la substanțele chimice grele, cum ar fi înălbitorul și detergenții, deoarece pot deteriora culoarea și acoperirea mărgelelor.

 

 Semne zodiacale

 

Nu există niciun semn zodiacal specific sau lună cu care să se conecteze frumoasa piatră semiprețioasă, dar Ochiul Soimului are forțe magnetice pentru reprezentanții semnelor zodiacale Taur, Gemeni și Leu. Încărcarea sa puternică de energie este adesea utilizată pentru a reîncărca alte pietre cu proprietăți de vindecare.

 

La ce pret il putem gasi ?

 

Acest mineral este răspândit în întreaga lume, făcându-l disponibil pentru proiectele dvs. creative. Prețurile variază în funcție de numărul de mărgele sau de dimensiunea pietrelor brute.

 

De ce sa alegeti piatra ochiul soimului de la Em Art Ro ?

 

EM ART are 14 magazine fizice în țară, unde consultanți experimentați vă vor ghida în alegerea materialelor potrivite pentru proiectul dumneavoastră. În plus, pe site-ul nostru poți găsi tot ce ai nevoie pentru proiectele tale într-un singur loc, din confortul casei tale.

 

Livrare

 

Cu posibilitățile de plată prin ramburs prin mandat poștal sau prin transfer bancar, ne străduim să facilităm cât mai ușor clienții noștri, pentru că apreciem timpul lor.În magazinul nostru online vă puteți plasa comanda 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. De îndată ce este procesat, vă puteți aștepta la livrarea dvs. în termen de patru zile lucrătoare.

 

'