EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Șuvițe de mărgele de fluorit, fluiere, coliere de bricolaj, barete

Fluoritul este un cristal delicat care a fost numit odată „Casa Curcubeului” deoarece culorile sale se revarsă adesea. Fluorescența este observată în ea - radiații în spectrul vizibil al luminii. Nu ratați aceste mărgele atractive de fluorită pe care le oferim. Bijuteriile din acest mineral purifică aura, armonizează mintea și activează nervii fini prin care comunicăm cu alte lumi.

Vezi mai mult
8 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (4)
Snur de margele piatra semipretioasa bila FLUORIT 4 mm ~90 bucati
Nou
Produse Top

COD: 141951 Bucata: 90
Pret 26.83 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
21.46 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa bila FLUORIT 6 mm ~62 bucati
Nou

COD: 141952 Bucata: 62
Pret 29.46 Ron
1-4 set
Reduceri Pentru cantitate
Pret engros
23.56 Ron
/ 5 set +
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele cu coarde semiprețioase din mărgele FLUORIT 10~10.5 mm 36~40 bucăți

COD: 141954 Greutate 45 gr Bucata: 40
Pret 53.92 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele cu coarde semiprețioase piatră FLUORIT mărgele 8 mm ~46 bucăți
Produse Top

COD: 141953 Bucata: 46
Pret 38.14 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele cu coarde semiprețioase piatră FLUORIT Clasa A mărgele 8 mm ~46 bucăți

COD: 141933 Bucata: 46
Pret 46.03 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Margele cu șnur din piatră semiprețioasă FLUORIT Margele 6 mm ~ 64 bucăți

COD: 141932 Bucata: 68
Pret 32.09 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Snur de margele piatra semipretioasa FLUORIT clasa A bila 4 mm ~87 bucati
Produse Top

COD: 141931 Bucata: 87
Pret 29.46 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos

FLUORIT

 

Un favorit al colecționarilor și mineralogiștilor, fluroitul este unul dintre cele mai căutate și iubite minerale din lume. Creația magică a naturii combină transparența și puritatea sticlei. Numele său este asociat cu lumina fluorescentă caracteristică, care apare atunci când este expusă la soare, refractând razele UV într-un dans de culoare.Cunoscută și sub denumirea de „Piatra Studenților” sau „Piatra Geniului”, Fluoritul este asociat cu realizarea mentală și cu stimularea proceselor cerebrale care sunt responsabile de concentrarea clară asupra unui obiectiv.Exploatarea cu fluorit este tipică unor țări precum Regatul Unit, Germania și Norvegia. Zăcămintele de fluorit din Bulgaria sunt situate în Rodopi, lângă râurile Vacha și Struma.

 

ORIGINEA PIETRII GENIULUI

 

A fost cunoscut omenirii din cele mai vechi timpuri. Dovezi în acest sens au fost găsite în artefacte în care piatra a fost folosită pentru a face vase pentru nobilii romani. Se spune că valoarea sa a fost mai mare decât cea a aurului.În îndepărtata India, fluorita era venerată și venerată ca fiind sacră. Oamenii credeau că facilitează comunicarea cu zeii

 

TIPURI DE FLUORIT ȘI SEMNIFICAȚIA LOR

 

Deși transparența este tipică pentru acest tip de piatră semiprețioasă, există mai multe tipuri care transformă lumina pentru a o transforma în culoare.

Aici sunt câțiva dintre ei:

 

FLUORIT VERDE

 

Delicat - nuanțele verzi ale acestei specii amintesc de seninătatea pe care natura o aduce în perioada de glorie a verii. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a inspira, purifica energiile negative din corp și de a încuraja gândirea originală.Un prieten loial al studenților, inovatorilor și oamenilor de știință. Ne permite să scăpăm de sentimentul neplăcut al traumei emoționale și să transformăm gândurile în acțiuni.

 

FLUORIT ALBASTRU

 

Această varietate poartă energia calmului și raționalității. Are capacitatea de a aduce ordine gândurilor haotice și de a îmbunătăți abilitățile de vorbire. Dacă aveți nevoie de o trezire spirituală și de un nou început, aceasta este alegerea potrivită pentru un talisman.

 

FLUORIT TRANSPARENT

 

La fel ca natura sa cristalină, scopul fluoritului transparent este legat de claritatea mentală și armonizarea minții și a corpului. Acest cristal vă va ajuta să priviți situațiile în perspectivă pentru a distinge între esențial și inesențial. Ameliorează frământările emoționale, vinovăția, rușinea și presiunea celorlalți.

 

FLUORIT MOV

 

Acest soi aduce culoarea păcii și radiază energie caldă pentru a aduce logică gândurilor tale. Este extrem de potrivit pentru meditație, deoarece crește abilitățile intuitive ale meditatorului.

 

FLUORIT CURCUBEU

 

Acest soi este, de asemenea, numit "Fluroite multicolore", deoarece împletește diferitele culori ale curcubeului în dungi interesante. Este adesea folosit pentru a purifica aura, precum și pentru a energiza și activa toate chakrele. Dacă trebuie să scapi de gândurile haotice, această piatră este potrivită pentru tine. Se crede că îi ajută pe așa-numiții „Copii Indigo”.

 

FLUORIT GALBEN

 

Este un simbol al unității și creativității. Dacă ești creativ și ai nevoie de o sursă inepuizabilă de inspirație, această piatră este mascota ta. Crește ingeniozitatea, întărește imaginația și susține realizarea ideilor. El poartă energia cooperării și este minunat în neînțelegerile cu colegii.

 

VINDECARE ȘI PROPRIETĂȚI MISTICE

 

Fluoritul în toate formele sale aduce energia calmului și a echilibrului. Piatra promovează intelectul și bunăstarea emoțională.

În medicina alternativă este utilizat ca agent terapeutic adjuvant pentru tratamentul stomacului, tractului intestinal și tulburărilor alimentare.De asemenea, este util pentru boli de piele și boli ale sistemului respirator - bronșită, tuse uscată, sinuzită și alte infecții.Este considerat o piatră imunostimulantă și antiviralăÎn tratamentul problemelor psihologice, fluoritul are un efect mai mare dacă este purtat pentru o perioadă mai lungă de timp. Este renumit pentru:

  • efect stabilizator asupra tulburărilor emoționale
  • sentimente obsesive
  • fluctuaţie
  • frica de viitor

Dacă de multe ori aveți o ezitare prelungită în luarea deciziilor importante, fluoritul vă va ajuta să fiți mai hotărât.

 

ZODIAC

 

Se crede că semnele zodiacale Scorpion, Pești și Vărsător sunt cel mai favorabil influențate de numeroasele efecte benefice ale pietrei.

 

APLICATIE

 

Datorită depozitelor de fluorit din Bulgaria, piatra este relativ ușor de găsit în rețeaua comercială și este utilizată pe scară largă în industria bijuteriilor. Realizarea de bijuterii diferite de cristal este posibilă datorită structurii sale moi, care permite diferite tipuri de prelucrare. Adesea folosit pentru brățări, cercei și talismane.

 

LA CE PREȚ O PUTEM GĂSI?

 

În funcție de numărul și mărimea bilelor, vă oferim o selecție largă de șiruri de fluorită la prețuri de la 12.5 la 25 de lei. Pentru proiectele dvs. creative am colectat o selecție bogată de piatră naturală în diferite culori.

 

 LIVRARE

 

Piatra este disponibilă atât în cele 14 magazine ale noastre, cât și în galeria magazinului nostru online. Puteți plasa o comandă în orice moment al zilei - 7 zile pe săptămână. Consultanții noștri vă vor procesa solicitarea cât mai curând posibil, iar expedierea va fi disponibilă la adresa specificată de dvs. în termen de patru zile lucrătoare de la acceptarea comenzii.Pentru comoditate, vă oferim două opțiuni de plată pentru comandă - prin transfer bancar online sau prin mandat poștal prin ramburs.

 

* Notă

Aceste proprietăți curative nu înlocuiesc examinarea unui medic și nu garantează un tratament eficient, dacă este necesar, de către un specialist într-un anumit domeniu. Metodele sunt utilizate ca un ajutor în atenuarea bolilor enumerate. EM Art  Ro nu este responsabil pentru eficacitatea tratamentelor alternative.

 

'