EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Politica de Confidențialitate

14.10.2022 Print

DECLARAȚIA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Citiți cu atenție această declarație înainte de a utiliza serviciile oferite de emart.ro. In aceasta dorim sa va informam cu privire la modul în care garantam ne-a furnizat datelor personale furnizate de dvs precum și drepturile dumneavoastră în conformitate cu legislația România și Regulamentul european privind protecția datelor (GDPR).

Furnizarea de date personale în numele dvs. este voluntară, pentru a utiliza serviciile pe care le oferim. Când ne furnizați datele dvs. personale, sunteți de acord să le procesam în modul descris în această declarație.

Colectăm și procesăm datele personale în scopuri specifice și explicite, în conformitate cu legislația aplicabilă și cu respectarea drepturilor consumatorilor. Informațiile personale sunt considerate a fi orice informații care pot servi direct sau indirect pentru a identifica o anumită persoană. Am luat măsurile necesare pentru a informa consumatorii cu privire la datele pe care le colectăm despre ele, în ce scopuri le folosim și pentru a obține consimțământul acestora. Am implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura protecția datelor personale pe care le procesăm. Nu colectăm în mod voit date cu caracter personal pentru persoanele sub 16 ani și dacă vom afla că ni s-au furnizat astfel de informații, acestea vor fi șterse imediat.

 

Date pentru buletin informativ:Adresa de e-mail. Aceste date sunt utilizate în scopul de a trimite prin intermediul buletinului informativ utilizatorului informații despre campaniile de promovare, produse noi și alte informații utile pe care le primește după ce si-a dat acordul în mod explicit. Utilizatorul are dreptul de a-și retrage consimțământul pentru a primi un buletinul informativ în orice moment, iar atunci adresa de e-mail va fi ștearsa din lista de abonați ale buletinului informativ.

 Pe lângă scopurile descrise, putem utiliza informațiile obținute în timpul vizitelor și achizițiilor de utilizatori pe site-ul nostrum pentru o analiză statistică, cu scopul de a îmbunătăți gestionarea afacerii noastre, oferind produse și servicii mai bune, promovarea produselor noastre și pentru pregătirea de oferte personalizate pentru clienții nostri.

Cât timp păstrăm datele dvs.?
Vă păstrăm informațiile personale atât timp cât este necesar pentru a vă oferi servicii pentru dvs. și pentru alții și pentru a respecta obligațiile noastre legale. Dacă nu mai doriți să utilizăm informațiile dvs. personale sau să vă oferim serviciile noastre, puteți solicita să ștergem informațiile dvs. personale. Vă rugăm să rețineți că dacă solicitați ștergerea informațiilor dvs. personale, vom păstra informațiile din conturile șterse, după cum este necesar pentru interesele noastre legitime de afaceri, vom respecta legea, vom preveni fraudele, vom încasa taxe, vom rezolva litigiile, vom rezolva problemele și vom lua alte acțiuni permise de lege. Datele dvs. vor fi șterse complet sau anonim, de exemplu prin colectarea cu alte date, astfel încât să poată fi utilizate într-un mod de nerecunoscut pentru analiza statistică și planificarea afacerilor. Informațiile pe care le deținem vor fi tratate în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor și cu această protecție polară.

Angajamentele noastre:
Noi, la EM ART, ne luăm în serios confidențialitatea. Luăm zilnic măsurile tehnice și organizatorice corespunzătoare, în conformitate cu standardele tehnologice și cu legea aplicabilă, pentru a ne asigura că prelucrarea datelor dvs. personale, de către noi sau de către terți în numele nostru, este legală, adecvată și are un nivel adecvat pentru împiedica orice acces neautorizat sau accidental, prelucrare, ștergere, modificare sau altă utilizare a acestora.

 

Care sunt drepturile tale?
Puteți corecta, verifica și șterge datele dvs. personale, trimițându-ne solicitarea la e-mail-ul nostru: info@emart.ro. Pentru a evita actele rău intenționate și neînțelegerile, vă rugăm să trimiteți solicitarea dvs. de la același e-mail în care ați făcut înregistrarea dvs., de asemenea, vi se poate solicita alte informații, astfel încât să vă putem identifica.

 

Protecția tranzacțiilor:
Toate tranzacțiile plătite prin Paypal sau Card de Credit sunt efectuate în siguranță și nu există niciun risc, precum și Paypal, iar banca menține sisteme de securitate la nivel înalt pentru tranzacțiile online. În plus, detaliile cărții dvs. de credit nu sunt niciodată stocate în baza noastră de date.

 
Acceptarea procedurilor de protecție a vieții private:
Prin continuarea utilizării acestui site, acceptați și acceptați această Declarație de confidențialitate, precum și termenii și condițiile de utilizare a site-ului web care au fost anunțate prin intermediul acestuia. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu dezvăluiți nicio informație personală.

'