Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  359 884 400 631  +359 888 993 106

17.06.2020 Print

Datele dvs. personale sunt importante pentru noi. Recunoaștem necesitatea protejării și gestionării adecvate a informațiilor personale pe care le transmiteți. Pentru a vă ajuta, vă oferim această Declarație de confidențialitate, care explică practicile noastre de informare online și deciziile pe care le puteți lua cu privire la modul în care informațiile dvs. pot fi colectate și utilizate.Emart.ro este unicul proprietar al informațiilor colectate de la acest magazin online.

Nu vom furniza, închiria sau partaja informații către terți decât în modalitățile descrise în acești termeni.

Emart.ro  colectează informații de la utilizatorii acestui site în mai multe locuri diferite. Vă rugăm să citiți și examinați cu atenție acești termeni și condiții înainte de a face cumpărături, plăți sau crearea de conturi.

Aveți ocazia să acceptați și să fiti de acord cu  acești termeni sau să refuzați acești termeni și condiții. Dacă refuzați acești termeni, este posibil să nu puteti sa  faceți cumpărături de la noi.

Какви данни събираме

Ce date colectăm

Această Declarație de confidențialitate se aplică tuturor datelor cu caracter personal colectate sau transmise de noi.

„Date cu caracter personal” reprezintă orice informație referitoare la o persoană identificată sau identificabilă.

Începând cu 😒😒😒😒😒25 mai 2018, datele personale colectate de dvs. vor fi limitate la: e-mail, parolă, nume și prenume, telefon, adresă poștală.

Nu este necesar să ne furnizați date cu caracter personal doar pentru a vizualiza site-ul nostru.

Emart.ro vă poate solicita să furnizați informații personale atunci când vă creați contul sau când faceți cumpărături ca oaspete.În plus, vă oferim să vă înregistrați pe site-ul EM ART ro in contul dvs. de Facebook. Dacă alegeți această opțiune, veți fi direcționat către pagina de administrator Facebook, unde veți fi înștiințat despre transferul datelor dvs. către EM ART. Puteți vedea politicile de confidențialitate Facebook urmând linkul de mai jos:https://www.facebook.com/about/privacy  😊😊😊?

Как използваме Вашите данни

Cum folosim datele dvs.

 

Putem folosi informațiile personale pe care le colectăm pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a răspunde la întrebările dvs., pentru a vă oferi materiale promoționale, pentru a vă permite să participați la concursuri și sondaje. Utilizarea informațiilor personale în acest fel poate include furnizarea de servicii pentru clienți mai eficiente; facilitarea utilizării site-ului, eliminarea necesității de a introduce în mod repetat aceleași informații care vizează îmbunătățirea produselor, serviciilor și soluțiilor noastre; și afișați conținut și publicitate personalizate în funcție de interesele și preferințele dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.

De asemenea, folosim informațiile dvs. personale pentru a comunica cu dvs. Putem trimite anumite tipuri obligatorii de mesaje, cum ar fi scrisori de felicitare, mementouri de plată, informații tehnice și mesaje de asistență.

Dacă alegeți să primiți materiale promoționale de la noi, de asemenea, putem folosi (dar nu vom dezvălui) informațiile dvs. personale pentru a face publicitate sau a comercializa produse, servicii și oferte speciale de la noi și / sau afiliații noștri. ceea ce vă poate interesa.

Puteți retrage consimțământul dvs. în orice moment, sub rezerva restricțiilor legale sau contractuale și acordând o notificare rezonabilă. Dacă doriți să vă retrageți consimțământul, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: emart@abv.bg 😂😂😂😂 .

Vă vom informa despre consecințele retragerii consimțământului.Datele personale colectate online pot fi combinate cu informațiile pe care ni le furnizați în alte moduri, cum ar fi prin conversații de afaceri.

Am dori întotdeauna să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături online. În acest scop, putem folosi anumite informații despre comportamentul clientului dvs., vă invităm să completați sondajele de satisfacție după finalizarea unei comenzi sau să le efectuați direct sau cu ajutorul partenerilor, cercetării de piață și cercetării.

Ne bazăm aceste activități pe interesele noastre legitime de afaceri și ne asigurăm întotdeauna că drepturile și libertățile dvs. fundamentale nu sunt afectate.

Marketing

Noi dorim să fiți mereu la curent cu cele mai bune oferte pentru produsele / serviciile care vă interesează.

În acest sens, vă putem trimite toate tipurile de mesaje prin canale de e-mail (e-mail / SMS / mobile push / webpush, etc.), care conțin informații generale și tematice, informații despre produse sau produse similare care completează cele achiziționate de la Voi, informații despre oferte și promoții, informații despre produsele adăugate în secțiunile „Cont / coșul meu” sau „Cont / produse preferate” sau dacă sunteți interesati să le cumpărați și alte comunicări de afaceri, cum ar fi cercetarea de piață și sondajele de opinie a consumatorilor. și putem oferi recomandări personalizate pe site-ul web.

Pentru sa vă oferim informații care vă interesează, este posibil să folosim anumite informații despre comportamentul clienților dvs. (de exemplu, produsele vizualizate / adăugate în lista de dorințe / produsele achiziționate) pentru a crea un cont.

 Vă garantăm întotdeauna că această prelucrare este efectuată cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în legătură cu acestea nu duc la consecințe legale pentru dvs. și nu vă afectează într-un mod atât de substanțial.

'