EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Sodalite naturale și pietre semiprețioase

Piatra Sodalit este denumita si  piatra poetului, deoarece ajută o persoană să-și exprime frumusețea sentimentelor și a  gândurilor sale. Dar bijuteriile sodalit o fac fără cuvinte. Nu este nevoie să vă privați de culoarea purpuriu, albastru regal al acestui mineral, deoarece noi va  oferim la un preț foarte rezonabil.

Vezi mai mult
10 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (2)
Șir  mărgele piatră semiprețioasă SODALIT bile 8 mm ~ 46 bucăți
Produse Top

SODALITE șir de mărgele din piatră semiprețioasă în formă de bilă
COD: 141813 Greutate 38 gr Bucata: 46
Pret 17.88 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șir mărgele piatră semiprețioasă SODALIT bile 6mm ~ 60 bucăți
Produse Top

SODALITE șir de mărgele din piatră semiprețioasă în formă de bilă
COD: 141812 Greutate 19 gr Bucata: 60
Pret 13.68 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șiri mărgele piatră semiprețioasă SODALIT bile 10mm ~ 37 bucăți

SODALITE șir de mărgele din piatră semiprețioasă în formă de bilă
COD: 141814 Greutate 56 gr Bucata: 37
Pret 25.25 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șir mărgele piatră semiprețioasă SODALIT bile 4mm 85~90 bucăți
Produse Top

SODALITE șir de mărgele din piatră semiprețioasă în formă de bilă
COD: 141811 Greutate 11 gr Bucata: 90
Pret 12.62 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Șir  mărgele piatră semiprețioasă SODALIT bile întunecate 10 mm ~ 19 bucăți

Margele de piatră semiprețioase în formă de bilă SODALITE - albastru de noapte
COD: 140824 Bucata: 19
Pret 22.09 Ron
Adauga la favorite

 

Sodalit piatra poetilor

 

Sodalitul este un mineral compus dintr-o combinație de mangan și calciu. Unele dintre cele mai mari zăcăminte din lume au fost găsite în Brazilia, Rusia, India, Franța și România.Nuanțele sale delicate de albastru au fost cunoscute omenirii încă din cele mai vechi timpuri. Culorile sale cerești au inspirat artiștii Renașterii să creadă că culoarea sa poartă putere sacră. Împreună cu el, hainele Fecioarei Maria sunt pictate într-o serie de icoane din Evul Mediu.Considerată o sursă de energie eterică, sodalitul a fost folosit ca talisman de artiști care credeau că are capacitatea de a promova exprimarea de sine și creativitatea la om. Aceste proprietăți îl fac cunoscut în cercurile creative sub numele de „Piatra poetului”.Culorile în care puteți găsi sodalit sunt bogatul albastru regal, verde, galben și chiar violet violet.

 

Proprietăți vindecătoare și mistice

 

Piatra este folosită pe scară largă în medicina alternativă datorită proprietăților sale mistice de vindecare, care ajută o persoană să se cunoască pe sine la un nivel mai profund.Piatra aduce proprietarului său un sentiment de pace spirituală, eliberând tensiune. Transformă emoțiile negative și frica într-un sentiment de armonie și echilibru. Datorită acestor proprietăți, sodalitul se combină perfect cu cristalele Aquamarine și Lazurite Lapis.Dacă te simți stagnat la nivel emoțional și mental, bijuteriile albastre te vor ajuta să-ți dai seama de forța ta spirituală și să găsești o modalitate de echilibru.Pentru artiști, acest cristal este un accesoriu absolut obligatoriu, deoarece încurajează gândirea creativă.Se consideră ca,acest sodalit are capacitatea de a echilibra cu succes metabolismul, eliminând deficiența de calciu și consolidând astfel sistemul imunitar.Proprietățile sale de vindecare sunt cele mai pronunțate în tratamentul bolilor din chakra gâtului - corzile vocale, tratamentul laringelui, ajutând la răgușeală în voce și tulburări digestive. Capacitatea sa de a reduce tensiunea arterială îl face una dintre cele mai preferate pietre pentru tratamentul hipertensiunii.Dacă suferiți de insomnie, o bucată de sodalit așezată lângă pat vă va ajuta să vă bucurați de un somn lung și odihnitor.Se crede că are capacitatea de a purifica poluarea electromagnetică, ceea ce o face răspândită în feng shui.

 

Descriere

 

Dacă sunteți un fan al meditației, această piatră este o necesitate pentru procedurile dvs. zilnice de relaxare. Vibrația sa vindecătoare va debloca energia de care aveți nevoie pentru a întări legătura dintre minte, corp și spirit.Folosit în industria bijuteriilor, sodalitul este cel mai frecvent sub formă de brățări sau coliere. Datorită distribuției sale largi, vă puteți permite să vă creați propriile bijuterii, pe care să le puteți folosi în scopuri de vindecare și în același timp să arătați uimitoare.

 

Semne zodiacale

 

Piatra se conectează cu energia lunii, iar puterea ei este aplicabilă chakrei celui de-al treilea ochi. Un element tipic este apa, deși sodalitul transportă vibrația aerului.Este considerata a fi o piatră potrivită pentru reprezentanții semnului zodiacal Săgetător.

 

Care este pretul cristalului albastru ?

 

Capacitatea de a fi procesată și îmbogățită face ca prețul său să fie accesibil utilizatorilor finali. Noi la Em Art Ro  vă oferim o mare varietate de culori, forme și dimensiuni de șiruri de margele cu sodalit. Prețurile pe care le oferim variază între 7.5 și 25 de lei în funcție de mărimea și numărul de margele.Cu noi puteți găsi toate materialele de artă necesare cu care să vă creați propria brățară, colier, cercei sau talismane frumoase din sodalit.Transformați-vă proiectul într-o capodoperă a artei la un preț excelent.

 

Livrare

 

Dacă ați ales să faceți cumpărături de la magazinul nostru online, vă promitem servicii excelente de la consultanți experimentați care vă vor ajuta și vă vor îndruma în alegerea pietrei potrivite pentru dvs. Știm că muza nu are zi liberă, deci acceptăm comenzile dvs. 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Lucrăm cu companii de curierat care vor livra expedierea la adresa dorită și de ce nu în confortul casei dvs.Pentru a facilita procesul de cumpărături, vă oferim două modalități convenabile de plată - prin transfer bancar sau prin mandat poștal prin ramburs.

'