EMART
0

Comanda peste 200Ron si primesti transport gratuit!  0731715486  

Perle naturale

În această secțiune veți găsi perle naturale și de cultură în diferite culori. Superbe și adaptabile, sunt stele strălucitoare în lumea bijuteriilor. Un colier din perle poate însoți fiecare moment din viața femeii elegante, precum și fiecare ținută din garderoba ei. Ofertele noastre atractive includ o gamă largă de modele și prețuri incontestabile.

Vezi mai mult
44 articole | pagini 1/1
filterFiltre
filter
filterFiltre

DISPONIBILITATE (2)
Perle naturale de coarde 10 ± 11 mm gaură 1 mm culoare crem ± 38 bucăți
Produse Top

COD: 105594 Greutate 46 gr Bucata: 38
Pret 63.72 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Perlele cu șnur naturală perlă 11 ~ 12 mm gaură 1 mm crem color ~ 34 bucăți
Produse Top

COD: 105595 Bucata: 34
Pret 72.36 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Perle naturale de coarde 10 ~ 11 mm gaură 1 mm crem de culoare clasa A ~ 38 bucăți

COD: 105599 Bucata: 38
Pret 77.22 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Perle naturale de coarde 8 ~ 9 mm gaură 1 mm crem AA de culoare de calitate ~ 49 bucăți

COD: 185503 Bucata: 49
Pret 80.46 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Perle naturale de coarde 10 ~ 11 mm gaură 1 mm crem de culoare AA de calitate ~ 39 bucăți

COD: 185504 Bucata: 39
Pret 127.44 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Perlele cu șnur perlă naturală 8 mm gaură 1 mm crem de culoare AA clasa ~ 52 bucăți

COD: 185505 Bucata: 52
Pret 140.94 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Perlele cu șnur naturală perlă 7x5,5 mm gaură 0,5 mm crem de culoare AAA  68 bucăți

COD: 185507 Bucata: 68
Pret 187.11 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Perle naturale de coarde 7 ± 8 mm gaură 0,8 mm culoare crem ± 53 bucăți
Produse Top

COD: 185509 Bucata: 53
Pret 31.86 Ron
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos
Adauga la favorite
qtty plus qtty minus set
Adauga in Cos

PERLE NATURALE – SIMBOLUL ÎNȚELEPCIUNII

Perlele delicate și eterice sunt singura piatră prețioasă care nu este făcută pe pământ. Ele se formează ca urmare a unui proces îndelungat care are loc în interiorul scoicilor. Când corpuri străine mici, cum ar fi paraziții sau boabele de nisip, intră în interiorul moluștei asemănătoare cepei, se creează straturi de material sidefat care servesc drept protecție. Cu cât se acumulează mai multe straturi, cu atât perla din miez devine mai mare.

Se crede pe scară largă că perlele sunt un simbol al înțelepciunii, loialității și liniștii. Aceste pietre prețioase strălucitoare au cea mai bogată istorie folclorică dintre toate pietrele prețioase. Fiecare popor și cultură le-a dat un sens diferit și puteri mistice.

IN CE CRED I ÎN JAPONIA?

O veche legendă japoneză susține că perlele sunt lacrimile fosilizate ale unor creaturi mitice - nimfe, sirene și chiar îngeri.

MITURI PERSANICE

Există o legendă că perlele sunt produsul unei furtuni puternice, după care un curcubeu a coborât pe pământ pentru a calma oamenii. Pe măsură ce fulgerul fulgeră, perle strălucitoare perfecte au început să cadă din cer.

ȘTIINȚA  EGIPTEANĂ  ANTICĂ

Cleopatra însăși purta cercei de perle, dintre care unul s-a transformat în praf și la băut. Cu acest ritual, ea i-a predat lui Mark Antony o lecție conform căreia bogăția unei întregi națiuni poate fi înghițită dintr-o singură înghițitură.

O legendă chineză spune că perlele se nasc în capul dragonilor și o bijuterie poate fi obținută doar ucigând un asemenea dragon .

Perlele  în creștinism. Când Dumnezeu i-a aruncat pe Adam și Eva din Grădina Edenului, cuplul proscris a început să verse lacrimi amare. Perle albe cădeau din ochii Evei, iar perle negre din ochii lui Adam. Această legendă explică și faptul de ce perlele negre sunt atât de rare - pentru că bărbații cedează emoțiilor lor mai rar decât femeile.

PERLE  ȘI  CELEBRITAȚI

Una dintre cele mai caracteristice proprietăți ale perlelor este aceea că ele se transformă, conferind moliciune nealterată, eleganță și strălucire oricărei femei care le poartă. Este suficient să punem un colier de perle și le simțim imediat puterea magică. Starea noastră de spirit crește, depresia dispare, energia pozitivă începe să curgă din noi, iar influența noastră magnetică asupra oamenilor din jurul nostru capătă o putere incredibilă.Nu te poți gândi la perle și nici la zeița modei Coco Chanel, ale cărei cele mai faimoase accesorii sunt tocmai cele pietre prețioase marine. Deși se zvonește că perlele pe care le purta sunt falsuri bine lucrate, Chanel a reușit să le stabilească drept un hit absolut în rândul clasei superioare. Ce zici de mic dejun la Tiffany's? Uimitor de frumoasă Audrey Hepburn este simbolul stilului și al clasei cu memorabilul colier de perle.

Prima doamnă Jackie Kennedy însăși este renumită pentru citatul „Perlele sunt întotdeauna potrivite. Acest motto este susținut și de minunata Sarah Jessica Parker, care a devenit un fan al bijuteriilor cu perle. Clubul fanilor perlelor include nume precum Prințesa Diana, Kate Middleton, Sophia Loren și chiar însăși Regina Elisabeta.

TIPURI DE PERLE

Există multe tipuri diferite de perle disponibile astăzi pe piață. De la procesat la complet natural in nuante de alb, maro, roz, negru, auriu sau albastru care se formeaza in functie de apa in care traieste molusca.

Spre deosebire de unitatea de măsură carate pentru pietrele prețioase, perlele sunt măsurate în funcție de greutatea în boabe. Deoarece un carat este egal cu aproximativ patru boabe de perle.

Perlele sunt împărțite în apă dulce și apă sărată în funcție de originea moluștei.

Cea mai mare distribuție de perle este în SUA, Australia, Germania, Irlanda, Filipine și Sri Lanka.

PROPRIETĂȚILE   VINDECĂTORII MISTICE ALE  PERLELOR

Pe lângă faptul că sunt un accesoriu de modă minunat, perlele sunt și un mijloc de a învăța o lecție pe care viața încearcă să ne-o învețe. Potrivit specialiștilor din domeniul medicinei alternative, bogăția scoicii este o piatră care aduce liniște interioară și încredere. Ele  sunt, de asemenea, cunoscute pentru capacitatea lor de a echilibra aura și de a vă aduce baza necesară în vremuri de haos și confuzie.

Dacă aveți nevoie de înțelepciunea voastră interioară, apelați la ea cu un accesoriu de perle care vă va ajuta să vă întăriți iubirea de sine.

Efectul lor de vindecare asupra corpului fizic se exprimă în capacitatea de a ajuta la tratarea tractului digestiv, a mușchilor, a bolilor tractului respirator și chiar a inimii.

Deși nu există fapte dovedite, există afirmații că perlele acționează ca un antidot in caz de otrăvire.

SEMNE  ZODIACALE  PENTRU CARE SE POTRIVESC

Reprezentanții zodiilor Vărsător și Pești se pot lăuda cu faptul că perlele le sunt cele mai favorabile. Cei născuți sub aceste două semne zodiacale își vor simți puterile magice de a aduce noroc și dragoste.

Vestea bună pentru restul zodiacului este că pot purta perle, dar nu ar trebui să lucreze cu copiii, deoarece se crede că le aduce ghinion.

CARE ESTE PRETUL  BIJUTERIEI?

Adevărat sau nu, există credința că nu ar trebui să te tocmești prețul perlelor. În multe locuri din lume, prețul depășește 100 de dolari pentru o singură perlă, iar în inima Vietnamului există comercianți care oferă doar 10 dolari bucata.

 

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN  EM ART?

Noi, cei de la EM ART, am selectat o selecție bogată de perle de diferite clase, mărimi, culori și dimensiuni. Prețurile per șir sau număr variază de la 25.00 RON la 250 RON, pe care le puteț noas  online pe site-ul nostru complet reînnoit.

La noi veți găsi și accesorii precum șiruri de șnur, piele, țesătură și metal, cu ajutorul cărora vă puteți crea propriile bijuterii cu perle. Toate acestea – într-un singur loc, din confortul casei tale.

LIVRARE

Livrarea se face prin firme de curierat, iar plata se face ramburs la livrare cu mandat postal sau prin transfer bancar. Astfel, puteți primi produsele noastre într-un birou de curierat convenabil pentru dvs. și de ce nu la ușa dumneavoastră.

Pentru că știm că aștepți cu nerăbdare transporturile tale, îți oferim livrare în maxim 4 zile lucrătoare de la confirmarea cererii pe site.

'